BTC USD 35,957.7 Gold USD 1,815.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pemimpin Muda DAP Mahu Anwar Lepaskan Jawatan

stonz

Active+ Member
Messages
4,945
Paid Membership
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,945
Reaction score
233
Points
43
Maunya x setia. 42 kerusi bang.
Majoriti dlm PH. PKR pun baru 30 lebih.

Ajaib kalau PKR berani nak gerak solo.
boleh dah PKR tu gerak sendiri PRU15... DAP ni duri dalam daging..
 
Sponsored Post

cariemas100

Active Member
Messages
1,288
Joined
Oct 24, 2020
Messages
1,288
Reaction score
435
Points
41
Lalat pengacau tu nama dia langau hurung taik.. kwn xckp la amanah tu lalat.. tp cuma bg definisi lebih tepat utk nama lalat pengacau tu..

dah itu je kerje yg mereka boleh buat, berhenti dari politik mereka2 itu nak jadi apa?

baru.a pun baru.a la, asal gaji masuk.
 

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
Bole ke gerak sendiri? kalau ikutkn PKR ni kire parti berbilang kaum..sbnrnya susah kalau dlm negara kite.. itu sbb slalunya diaorg buat 1 parti berdasarkn bangsa majoriti (melayu) lepas tu buat coalition dgn parti lain mcm MCA,DAP,MIC dan lain2 sbg support dari bangsa lain..
boleh dah PKR tu gerak sendiri PRU15... DAP ni duri dalam daging..
 

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
dah itu je kerje yg mereka boleh buat, berhenti dari politik mereka2 itu nak jadi apa?

baru.a pun baru.a la, asal gaji masuk.
Mmg itu la keje dia..xbole buat ape dah..
 

stonz

Active+ Member
Messages
4,945
Paid Membership
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,945
Reaction score
233
Points
43
Bole ke gerak sendiri? kalau ikutkn PKR ni kire parti berbilang kaum..sbnrnya susah kalau dlm negara kite.. itu sbb slalunya diaorg buat 1 parti berdasarkn bangsa majoriti (melayu) lepas tu buat coalition dgn parti lain mcm MCA,DAP,MIC dan lain2 sbg support dari bangsa lain..
pada saya boleh je gerak sendiri..diorg pun ada kekuatan sendiri dan penyokong setia mahupun yg berpaling tadah...
 

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
pada saya boleh je gerak sendiri..diorg pun ada kekuatan sendiri dan penyokong setia mahupun yg berpaling tadah...
Ye btul..stakat ni pkr je 1 parti yg ade mcm2 bangsa kt situ.. cuma nk bergerak sendiri tu bole tp xcukup kuat kot sbb ade dap..pengundi cina 80% kt dap tu..
 

stonz

Active+ Member
Messages
4,945
Paid Membership
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,945
Reaction score
233
Points
43
Ye btul..stakat ni pkr je 1 parti yg ade mcm2 bangsa kt situ.. cuma nk bergerak sendiri tu bole tp xcukup kuat kot sbb ade dap..pengundi cina 80% kt dap tu..
pada saya, DAP tu penyebab orang tak nak sokong PKR..kalau buang DAP, rasa boleh je beat UMNO.. silap hari bulan, ada kerjasama dengan UMNO..
 

lau_kau

Legendary Member
gem
Messages
18,227
Top Poster #4
Joined
Aug 2, 2007
Messages
18,227
Reaction score
3,161
Points
261
Awards
1
pada saya, DAP tu penyebab orang tak nak sokong PKR..kalau buang DAP, rasa boleh je beat UMNO.. silap hari bulan, ada kerjasama dengan UMNO..
Dap melayu ja xsokong kaum lain ok ja....dap parti berbilang kaum jgk, tp tu la dominasi kaum cina kuat dlm tu, geng Singh plk brp kerat ja.....melayu lg la klau sanggup jadi barua mcm yb penembak babi tu ckp silakan la join dap nie hehehe
 

stonz

Active+ Member
Messages
4,945
Paid Membership
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,945
Reaction score
233
Points
43
Dap melayu ja xsokong kaum lain ok ja....dap parti berbilang kaum jgk, tp tu la dominasi kaum cina kuat dlm tu, geng Singh plk brp kerat ja.....melayu lg la klau sanggup jadi barua mcm yb penembak babi tu ckp silakan la join dap nie hehehe
hahaahaha..si babi tu memang la... tp ada sorang lagi..awek cantik... mak UMNO,anak DAP.. mak kempen untuk anak..emmmm
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register