BTC USD 36,020.6 Gold USD 1,813.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pemimpin Muda DAP Mahu Anwar Lepaskan Jawatan

Sponsored Post

SMI6

Active+ Member
Messages
3,898
Joined
Jan 3, 2016
Messages
3,898
Reaction score
938
Points
86
Bagi saya bang non stop la

Duk kalah ja

Umur pun dah lanjut

Duit ada

Baik berehat duk cuti ngan anak cucu
Bang non kuat kerja.

Org bawah dia yg blh harap mcm azmin Ali dh masuk Bersatu.

Xavier jayakumar pulak dah masuk PN

Rafizi bersara awal tak blh tahan formula ajaib dia tak menjadi.

Bang Non dah Tak ad team yg kuat
 

Penbiru

CG Top Poster Club
gem
Messages
24,677
Joined
Jan 12, 2008
Messages
24,677
Reaction score
4,113
Points
261
Awards
1
aneh bin ajaib kan? hehe
tak lah....dalam setiap parti pasti ada org mcm ni....mcm dalam PAS dulu lah....yg jenis menentang ketua dalam senyap......dah tak mampu nak lawan....tak mampu nak hasut ...terpaksa keluar dan dedahkan diri....lahirlah mereka itu.......
 

SMI6

Active+ Member
Messages
3,898
Joined
Jan 3, 2016
Messages
3,898
Reaction score
938
Points
86
aneh bin ajaib kan? hehe
Bang Non kene ad tag team.

Azmin Ali tu berpuluh tahun ikut bang non.

Kalau dia jalan sorg2 bukan aneh...cepat la dia bungkus..dulu ramai yg sokong bang non.
 

Megat Al Fateh

Active Member
Messages
1,735
Joined
May 6, 2019
Messages
1,735
Reaction score
899
Points
81
tak lah....dalam setiap parti pasti ada org mcm ni....mcm dalam PAS dulu lah....yg jenis menentang ketua dalam senyap......dah tak mampu nak lawan....tak mampu nak hasut ...terpaksa keluar dan dedahkan diri....lahirlah mereka itu.......
bang mat dgn pan ke?
 

stonz

Active+ Member
Messages
4,945
Paid Membership
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,945
Reaction score
233
Points
43
Raja troll bukan page TTKM ke.

Sapa baca page najib rasa dia kene troll tu org PH hahahha
hahahahaha... beliau kot mengaku yg beliau kini raja troll....adeh..konpius sudah..hahahaahaha
 

yussv

Active+ Member
Messages
4,236
Paid Membership
Joined
Oct 18, 2008
Messages
4,236
Reaction score
662
Points
81
PKR boleh gerak sendiri...baiki dalaman parti.....pilih calon yg sesuai....tapi hakikatnya ada org dalam PKR yg setia dgn DAP...
PKR + DAP dah cukup.. yg lain2 tu mcm xde function je.. contoh amanah.. 🤭
 

SMI6

Active+ Member
Messages
3,898
Joined
Jan 3, 2016
Messages
3,898
Reaction score
938
Points
86
hahahahaha... beliau kot mengaku yg beliau kini raja troll....adeh..konpius sudah..hahahaahaha
Tu geng PH yg bagi malaysikini yg tulis najib raja troll mohon google le bang kikiki

hahahaha tapi king off troll tetap TTKM sebelum PRU 14 dah start troll najib, Ahmad maslan, rosmah Mansur, kerajaan BN.

tapi bila PH jadi kerajaan paling teruk teruk kene troll dgn TTKM menteri PH bukak mulut terus kene bahan.. hahahaha

Mat Sabu bagi speech kat Singapore baper minggu baru habis kene troll 😆😆
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register