PEMILIKAN RUMAH: Lebih 50% Penyewa, Golongan Muda Minat Beli Rumah - PropertyGuru

CG Sponsors




Sponsored Post

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,279
Reaction score
1,542
Points
201
tergelak aku baca kt tv pasal ni... time2 covid mcm ni ada plak property org nak beli mcm tukar baju
 

ViperX

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,727
Reaction score
597
Points
81
mcm tuang satu botol besar minyak wangi kat taik kucing....

stakat lepak kt website property guru cuci mata tu ye la...minat ye la, belinya x.
 

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Apr 18, 2010
Messages
37,128
Reaction score
2,601
Points
206
SPB BSN tu masih ada lagi ke?
patut bagilah pembiayaan penuh untuk pembeli pertama membeli rumah subsale sekali.
 

wan_rizal70

Fun Poster
Joined
Oct 15, 2020
Messages
664
Reaction score
195
Points
23
tergelak aku baca kt tv pasal ni... time2 covid mcm ni ada plak property org nak beli mcm tukar baju
Diorang main psychology je ni. Nak beli pizza hut kfc pun pikir banyak kali time covid ni. Inikan pulak nak beli rumah.
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,279
Reaction score
1,542
Points
201
SPB BSN tu masih ada lagi ke?
patut bagilah pembiayaan penuh untuk pembeli pertama membeli rumah subsale sekali.
1st house full loan masih ada lagi sampai skrg. Problemnya umah mampu milik tak banyak
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,279
Reaction score
1,542
Points
201
Diorang main psychology je ni. Nak beli pizza hut kfc pun pikir banyak kali time covid ni. Inikan pulak nak beli rumah.
Ada pon rasanya t20 kot yg beli.. sebb rumah byk diskaun menarik2.. tu yg seronok depa shoping
 

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Apr 18, 2010
Messages
37,128
Reaction score
2,601
Points
206
1st house full loan masih ada lagi sampai skrg. Problemnya umah mampu milik tak banyak
Skim Perumahan Belia kan boleh beli rumah subsale dengan loan penuh.
cuma tak tau masih ada lagi ke tak.
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,279
Reaction score
1,542
Points
201
Skim Perumahan Belia kan boleh beli rumah subsale dengan loan penuh.
cuma tak tau masih ada lagi ke tak.
klu bank biasa memang ada lagi.. rasa nya ada had harga rumah tuk full loan 1st house ni 400k kebawah tak silap
 
Sponsored Post
Top
Log in Register