To Sell Pemeriksaan Kesihatan PERCUMA- Bermula Di Utara

CG Sponsors




Puteri's

Junior Member
Joined
Sep 28, 2008
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
Salam semua,

Total Wellness Support Centre ingin menawarkan Pemeriksaan Kesihatan Menyeluruh secara FREE OF CHARGE, oleh itu saya ingin memanjangkan tawaran ini pada rakan2 CG dikawasan berikut:

a) Perai
b) Sungai Petani
c) Kulim
d) Alor Setar


Biasanya, kalau kita periksa kesihatan di klinik atau di hospital, bayaran akan dikenakan sebanyak RM48 ke RM100. Tetapi melalui program ini, anda tidak akan dikenakan apa-apa bayaran. Ianya adalah PERCUMA. Syaratnya anda mestilah dijemput dan saya akan memberi anda kad jemputan.

Tawaran ini adalah promosi khas dari syarikat; jadi,ianya AMAT terhad, Siapa cepat......

Anda layak tahu tahap kesihatan anda dan anda juga akan diberikan penerangan yang terperinci. Jangan lepas kan peluang ini.

Apa yang harus anda lakukan adalah PM saya dengan <Nama><Area><contact number> atau SMS ke hp # 016-415 5979

Note: Tarikh dan masa akan diberitahu kemudian. Tempat-tempat lain akan diadakan dari masa kesemasa.

Semoga kita mendapat manafaat dari program yang dianjurkan ini.



 
Last edited:
Sponsored Post

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
cek macam mana tu??

cek ade sakit apa2 ke??
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
complete nye pemeriksaan ke?ke yang biase wat kat pameran tue??
 

Puteri's

Junior Member
Joined
Sep 28, 2008
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
cek macam mana tu??

cek ade sakit apa2 ke??
Yang saya tahu, dia akan scan seluruhan badan dan dari keputusan scan tu, penerangan akan diberikan tentang tahap kesihatan kita.
 

Puteri's

Junior Member
Joined
Sep 28, 2008
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
Saya rasa saya dah terletak post ni kat salah tempat, nak letak kat classified tapi terletak kat sini. Macamana nak ubah post ni ke classified? Ada sapa boleh tolong....:-?:-?:(:)((
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
saya kt jaybe.. ade wat event kt jaybe ker?
minat.. sbb FOC kan:">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register