Pembuli jalan raya, lelaki cina buli wanita hamil di Johor

Recommended Brokers


cek mek molek

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
48,455
Reaction score
6,085
Points
1,346
tunjuk


Tunjuk isyarat lucah pun kena tangkap ka

teringat movie mr bean

kat semua orang atas jalan dia tunjuk isyarat lucah
abam daus, bukan pasal tunjuk isyarat lucah rasanya. suspek tu kena tahan sebab tindakan dia mcm memberi ugutan pada perempuan tu, memaki perempuan dan membuatkan keadaan amat tak selesa pda perempuan tu
yg mana perempuan tu jadi trauma dengan tindakan lelaki tu..

pemberi isyarat lucah biasanya akan ditahan jika dia tunjuk pada penguatkuasa, polis dan mana mana penjawat awam yg tengah menjalankan tugas..
 
Last edited:
Sponsored Post

anoyz

Active+ Member
Joined
Nov 3, 2011
Messages
2,650
Reaction score
169
Points
33
Kalau apa yang saya nampak kat video tu, ada 3 lorong.
Perempuan tu dilorong tengah dan Audi di lorong paling kanan.
Pada satu simpang, lorong kiri dan tengah akan membelok ke kiri dan lorong kanan akan terus kehadapan.
Audi dari kanan yang sepatutnya terus ke hadapan tetapi dia nak masuk ke arah kiri.
Tu yang nampak Audi tu macam nak ‘pancung’ kereta perempuan tu.
Kalau saya silap betulkan ye.
ya. ini yg sebetulnya.
tercabar sebab dia lelaki, bawa audi, ekzos dah macam keretapi, tipikal cina tanah besar, tapi tak dapat cilok masuk depan kereta perempuan tu.
itu yg jadi mereng dan tak waras.
tak payah cari salah perempuan tu sgt. macamlah kita bagi laluan kalau ada orang nak cilok secara berbahaya.
 

duan47

Active+ Member
Joined
Dec 15, 2008
Messages
2,739
Reaction score
88
Points
30
Fuhh....panas ati tgk lak aiii...

Yg langgar mati sampai tersepit celah divider dah....

Yg bertumbuk kat tol pun dah....

Yg ni buli pompuan mengandung....?? Pompuan je chaii... Tu pun nak tunjuk langsi...

Lahaii.....peel cina bukit....
 

akecema

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
18,689
Reaction score
1,046
Points
196
Kalau apa yang saya nampak kat video tu, ada 3 lorong.
Perempuan tu dilorong tengah dan Audi di lorong paling kanan.
Pada satu simpang, lorong kiri dan tengah akan membelok ke kiri dan lorong kanan akan terus kehadapan.
Audi dari kanan yang sepatutnya terus ke hadapan tetapi dia nak masuk ke arah kiri.
Tu yang nampak Audi tu macam nak ‘pancung’ kereta perempuan tu.
Kalau saya silap betulkan ye.
betul dah ni
kalo perasan mmg pompan tu xbagi laluan sbb xde signal n tiba2 pancung
pastu audi to jadi gile potong pompan tu ikut kiri, n blok kete pompan tu

ikutkan pompan tu xsalah walaupun dalam video agak cabul mulut pompan tu
 

akecema

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
18,689
Reaction score
1,046
Points
196
aku rasa audi tu yg bawa keta loklaq
himpit tak bagi signal,
tapi yang lagi haru pompuan tu pun berkeras taknak bagi jalan, mungkin hingga keadaan jadi bahaya
aku agak2 atas pertengkaran tu la..

bawak kereta ni tolak ansur je la, matlamat kita nak ke destinasi dengan selamat..
takat sikit2 camtu, takyah la nak keras2 sangat walaupun mmg marah..
bukan sebab bagi jalan ko lewat sampai 10minit pun..
lain la ko ni fighter, ready nak lawan cam pakcik gaduh kat tol ''lu mesti mati punya''..

yang audi ni pun sial,
bawak kete besar skit ko buat cam semua kereta nak kena bagi ko jalan..
dah buat salah lagi mau langsi, mendapat la ko..
aku harap koman2 ko ke dalam 5 tahun..
nak tgk lepas ko keluar ko ingat ke tak nak petik signal
aku xpaham jenih yg bawak konon nak kejar masa
tp bile jadi kes kecik sempat buang masa berenti untuk bergaduh

penah jadi la kat aku, moto bawak mcm org gile laju pancung moto aku
sbb terkejut aku jerit la 'oi gile ke'
dah la masa ni bawak wife aku yg mengandung, hujan pulak

moto depan dgr xpuas hati bawak slow / blok jalan aku
aku mmg emo masa ni, aku jerit ' cepat la jalan, slow buat ape. td elok je bawak laju. JALAN LA CEPAT'
masa ni kalo gaduh pun gaduh la
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
31,806
Reaction score
1,305
Points
206
aku xpaham jenih yg bawak konon nak kejar masa
tp bile jadi kes kecik sempat buang masa berenti untuk bergaduh

penah jadi la kat aku, moto bawak mcm org gile laju pancung moto aku
sbb terkejut aku jerit la 'oi gile ke'
dah la masa ni bawak wife aku yg mengandung, hujan pulak

moto depan dgr xpuas hati bawak slow / blok jalan aku
aku mmg emo masa ni, aku jerit ' cepat la jalan, slow buat ape. td elok je bawak laju. JALAN LA CEPAT'
masa ni kalo gaduh pun gaduh la
lepas tu apa jadi?
 

mr.dede

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2010
Messages
11,354
Reaction score
194
Points
123
bila berkenderaan ni..byk ujiannya..ujian kesabaran dan tolak ansur.
aku mggu ni diuji 2 kali..kira bukan ujian biasa,aku anggap ujian akhir tahun..

1-sbtu lepas aku beratur nak isi minyak,kereta aku kereta no3...kereta no 1 tgh isi minyak...pas kereta tu blah..sptutnya kereta depan aku pi la kat pump..tp dia stay situ tak gerak2...kereta kt blkg aku hon pin pin...aku pon hon juga lah...pon pon...pin pin..pon pon...tak gerak2..aku turun kereta nampak ada budak baya 5-6 tahun...aku potong dia pi kat pump...aku dah turun kereta nak swipe kad...dr jauh ada mamat jerit.....woi ko potong aku kenapa?aku nak isi minyak tu...pastu berlari2 anak dtg kat kereta...mgkin dia p toilet ke mana ke aku tak tahu..dtg kat aku buat muka tak puas ati..mlas nak gaduh aku blah dr situ sbb darah dah myirap..klu aku layan blh gaduh tu...

2-pg td sedang elok duk tggu lampu hijau..ada motor cilok2..tercilok bumper depan keta aku...motor tu cm terbalik sbb mgkin dia punya stand or pemijak kaki tu sgkut kt bumper..aku turun nak angkat..pas angkat dia blah gitu je...binawe sungguh..bumper dah kopak tp aku ketuk2 dia masuk balik..pin patah


itulah dugaan aku mggu ni
 

Jering

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2019
Messages
696
Reaction score
113
Points
23
ngandung lak tu... byk leh cas ni...lagi lagi kalo keguguran.:mad:
Itulah...pastu berenti lak kat line kanan buatnya ada org jenis speeding x pasal2 kena sodok

Aku xda nak sebelah mana2 pihak cuma cara laki cina ni mmg ......... :mad:
Kat jalan raya mcm2 org ada sabarlah...nasib pompuan ni msh blh pikir ngan waras...buatnya dia panik terus tekan minyak mcm kes yg laki cina langgar laki melayu haritu

X ke naya
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
18,121
Reaction score
1,085
Points
191
bila berkenderaan ni..byk ujiannya..ujian kesabaran dan tolak ansur.
aku mggu ni diuji 2 kali..kira bukan ujian biasa,aku anggap ujian akhir tahun..

1-sbtu lepas aku beratur nak isi minyak,kereta aku kereta no3...kereta no 1 tgh isi minyak...pas kereta tu blah..sptutnya kereta depan aku pi la kat pump..tp dia stay situ tak gerak2...kereta kt blkg aku hon pin pin...aku pon hon juga lah...pon pon...pin pin..pon pon...tak gerak2..aku turun kereta nampak ada budak baya 5-6 tahun...aku potong dia pi kat pump...aku dah turun kereta nak swipe kad...dr jauh ada mamat jerit.....woi ko potong aku kenapa?aku nak isi minyak tu...pastu berlari2 anak dtg kat kereta...mgkin dia p toilet ke mana ke aku tak tahu..dtg kat aku buat muka tak puas ati..mlas nak gaduh aku blah dr situ sbb darah dah myirap..klu aku layan blh gaduh tu...

2-pg td sedang elok duk tggu lampu hijau..ada motor cilok2..tercilok bumper depan keta aku...motor tu cm terbalik sbb mgkin dia punya stand or pemijak kaki tu sgkut kt bumper..aku turun nak angkat..pas angkat dia blah gitu je...binawe sungguh..bumper dah kopak tp aku ketuk2 dia masuk balik..pin patah


itulah dugaan aku mggu ni
ntah mengapa ramai org retarded bawa kereta sekarang....baru kena..keluar simpang..4x4 depan aku slow je keluar simpang...aku ingat dia nak terus pecut laju mcm beliau selalu pecut.....sekali tu dia slow..turun tingkap tegur kawan dia kat kedai kopi sampai slow...tak pulak ke tepi....siap keluar tangan sembang....gila tulll.....nak marah pun dah mamat retarded nak cakap mcm mana...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register