Pembuat "PALLET" (kotak kayu) dicari

CG Sponsors




akuworld

Active Member
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
assalamualaikum

Ada tak kengkawan cg yg terlibat dalam pembuatan pallet ini?
jika ada...ini ada peluang ..

Sebuah syarikat di Klang selangor sedang mencari syarikat pembuat
pallet untuk tujuan mengeksport produk pertanian ke luar negara.

RINGKASAN PROJEK MEMBEKAL PALET

Tujuan:
Membekal palet untuk mengeksport hasil pertanian ke luar Negara.

Spesifikasi;
Berat -antara 40kg – 45 kg.

Kekuatan -mampu menampung berat maksima 3,000kg.
-kayu tidak retak @ pecah apabila dipaku.

Kayu -kayu baru.
-boleh gunakan apa-apa jenis kayu.
-mesti melalui proses `heat treatment-ISPM 15’
-permukaan atas `top slats’ mestilah di ketam.

Kerja -kerja membekal adalah berdasarkan kontrak
-jumlah mengikut kemampuan sebulan.
-palet akan dihantar ke Gurun, Kedah.


Keperluan;
1. Surat minat daripada pengusaha kepada alamat company.
2. Sila nyatakan perkara-perkara berikut dalam surat minat..
a- Harga seunit palet sahaja.
b- Harga seunit palet termasuk kos penghantaran.
c- Jumlah yang mampu dibekalkan sebulan.
3. Sila siapkan satu unit contoh palet yang dihasilkan mengikut spesifikasi yang ditetapkan.
4. Pembayaran-
a- pendahuluan 30% daripada nilai yang akan dibekal akan diberi selepas perjanjian ditandatangani.
b- Baki bayaran akan dibuat mengikut penghantaran.
c- 5% daripada nilai yang dibekal bagi bulan tersebut akan ditahan sebagai cagaran, bayaran 5% ini akan diselesaikan setelah semua unit pallet yang dihantar tiada masalah.

Spesifikasi pallet yg lebih lanjut akan dimaklumkan kemudian.
tkasih.
 
Sponsored Post

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
tt q macam berminat je dgn projek ni tt... buat surat tu nak hantar kat sapa tt?
 

akuworld

Active Member
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
Terimakasih, cepatnya respon..

Bleh saya tahu,Bro dari mana ni?
Klu dekat bleh bincang2 sambil pekena teh dulu.

tengok pm sat..
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
ngapa tak pakai pallet plastik?

aku ada source utk pallet plastik ni.
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
Terimakasih, cepatnya respon..

Bleh saya tahu,Bro dari mana ni?
Klu dekat bleh bincang2 sambil pekena teh dulu.

tengok pm sat..
q tinggal area jitra kedah... tt... leh tahu tak saiz kotak pallet tu dan design dia... berminat dah nie... kira jadi kot... senang citer malam nie q call la...
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
8,991
Reaction score
896
Points
121
2 dia memang cepat laju ngan panas huhuhu....ang jitra kat mn....
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
2 dia memang cepat laju ngan panas huhuhu....ang jitra kat mn....
area betul2 pekan jitra... kalau nak lepak2 calling2 la number q tu... hehehe.... leh kena tea ke ape ke... :)cgrock
 

pyan.software

Active Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
1,109
Reaction score
1
Points
25
Aku ada links nk wat pallet ni tp jauh sgt kot... dr nilai ke gurun, jauh tu. takut nak bg harga...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register