Pemborong/pengedar/agen Keropok Sira Mas Madu di KEHENDAKI untuk 2009

CG Sponsors




peraksiniaga

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
Salam rakan-rakan semua,

Ingin menambahkan pendapatan sempena kedatangan kemelesetan,jom jadikan pasaran keropok sira sebagai tambahan pendapatan anda.
Margin yang tinggi dan pasaran yang luas.Kami di Peraksi Niaga Network sedia memberi guide bagaimana untuk pasarkan keropok nih.

Harga Pasaran :RM 1.50 - RM 1.80

Pemborong
---------
Minimum order : 300 bungkus
Harga: RM 1.10


*TAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN

Pengedar/Agen
-------------
Minimum order : 100 bungkus
Harga: RM 1.20


*TAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN

"9/10 kekayaan datang dari perniagaan."

Email atau pm saya untuk keterangan lanjut.

Email: [email protected]
H/P: +6019-272 0980


 
Last edited:
Sponsored Post

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
brapa leh jual tuh?
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
meh export ke mesir .. aku jadi pemborong .
 

peraksiniaga

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
Salam,
boleh jugak tu.Buat masa skrng kita buat delivery 9000 bungkus per week ke klang valley.Sambutan menggalakan
 
Last edited:

peraksiniaga

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
sama-sama tambah pendapatan.Bulan 6 nih tak tau lagi apa jadi kita kat malaysia.So baik kita prepare apa2 yang patut
 

peraksiniaga

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
Kami di Peraksi Niaga Network sedia memberi guide bagaimana untuk pasarkan keropok nih.
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
bro boleh masuk ke egypt ke . kalau bro dpt masuk egypt . saya boleh pasarkan ke tempat yg saya mampu .
 

peraksiniaga

Fun Poster
Joined
Dec 31, 2008
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
bro boleh masuk ke egypt ke . kalau bro dpt masuk egypt . saya boleh pasarkan ke tempat yg saya mampu .
mmg berminat utk pasarkan ke sana...tapi x tau caranya...semoga saudara boleh tunjuk ajar macam mana.
tq
 

epbx

Super Active Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
7,015
Reaction score
6
Points
65
goreng buat sendiri ler........
x pun makan aper yg leh kenyang.........
kelembapan ekonomi...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register