Pembohongan saiful makin lama makin jelas

CG Sponsors




sutranilam

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2007
Messages
4,575
Reaction score
318
Points
41
Saiful terus memberi keterangan dan dalam hari 3 keterangan beliau – beliau memaklumkan bahawa beliau tidak buang air besar selama 2 hari. Keterangan ini adalah untuk menguatkan justifikasi laporan perubatan mendapati ada kesan air mani dalam dubur beliau yang dikatakan milik Anwar Ibrahim. Walau bagaimanapun keterangan ini dipercayai akan di bantah oleh peguam Anwar dengan meminta supaya simen yang ada itu di periksa untuk melihat kesahihan umur simen tersebut. Mereka percaya ini adalah simen yang di ambil sewaktu kes liwat 1 yang melibatkan Azizan Abu Bakar. Saiful juga mengesahkan item-item yang diserahkan dan beberapa sampel ujian yang telah di buat terhadap beliau.

Mahkamah yang bersidang juga pada kesimpulannya mendengar penafian Saiful bahawa beliau telah diperiksa oleh doktor di Pusrawi. Saiful mengatakan pemeriksaan liwat terhadap beliau dihentikan oleh doktor di Pusrawi kerana doktor itu mengatakan bahawa ini perlu dirujuk ke Hospital Kerajaan. Kes ini semakin hangat dibincangkan dan menurut beberapa mereka yang hadir sebagai penyokong Anwar – mereka beranggapan kes ini akan lebih buruk dari kes yang melibatkan Azizan Abu Bakar.


Komen:

Nampak sangat mereka dah cuba putar kenyataan sebenar.Padahal semua orang tahu di hospital tersebut yang Dr Muhammad Osman membuat ujian dan pemeriksaan di dubur saiful menggunakan proctoscope dan beliau mengesahkan tiada tanda tanda liwat kerana tiada kesa kemasukan dan luka.Alat proctoscpoe ni boleh masuk ke lubang dubur sedalam 10 inci dan kalau pakai KY jelly sekali pun mustahil tak ada kesan.
 
Sponsored Post

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
Ko pernah pakai KY Jelly kerr:eek::eek::eek:

p/s: Ingat Dr.Osman x pernah keluar report perubatan pd hari itu !
Word : Can I F**K YOU TODAY ( 'Can' -- bahasa sopan )
Password : MOKTHAR
Tool : KY JELLY
Gift : LEVI's

Kesian aku ... dah tua bangka pon nak TUT...TUTTTTT

penyokong tegar nieyh...:">
 

sutranilam

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2007
Messages
4,575
Reaction score
318
Points
41
...

Ko pernah pakai KY Jelly kerr:eek::eek::eek:

p/s: Ingat Dr.Osman x pernah keluar report perubatan pd hari itu !
Word : Can I F**K YOU TODAY ( 'Can' -- bahasa sopan )
Password : MOKTHAR
Tool : KY JELLY
Gift : LEVI's

Kesian aku ... dah tua bangka pon nak TUT...TUTTTTT

Kesia aku tengok ko.Gunakan lah akl yang sihat.Jangan kerana ketaksuban ko pada umno, ko tak mampu nak menilai fakta dan bukti dengan baik.Tak da siapa nakpercaya cerita KY Jelly ni.Pada perbicaraan tahun 1999 dulu, peguam negara Tan Sri Moktar kata Anwar guna baby cream ketika meliwat Sukma.Sekarang KY Jelly pulak. Padahal Dr Zahari Nor iaitu pakar forensik HKL mengesahkan tiada kesan liwat pun di dubur sukma.Selepas tu Dr Zahari Nor di tukarkan ke Pahang lepas kes tersebut.

So apa nak herankan cerita KY Jelly ni....Nobody believe it
 

sutranilam

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2007
Messages
4,575
Reaction score
318
Points
41
...

Tahun 1999 - Peguan negara masa tu kata Anwar guna Baby cream


Tahun 2010 - Pendakwa kata Anwar guna KY Jelly



Fikir fikirkan lah.....Hindarkan fitnah berterusan
 

lampor_2003

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
11,045
Reaction score
137
Points
123
Kesia aku tengok ko.Gunakan lah akl yang sihat.Jangan kerana ketaksuban ko pada umno, ko tak mampu nak menilai fakta dan bukti dengan baik.Tak da siapa nakpercaya cerita KY Jelly ni.Pada perbicaraan tahun 1999 dulu, peguam negara Tan Sri Moktar kata Anwar guna baby cream ketika meliwat Sukma.Sekarang KY Jelly pulak. Padahal Dr Zahari Nor iaitu pakar forensik HKL mengesahkan tiada kesan liwat pun di dubur sukma.Selepas tu Dr Zahari Nor di tukarkan ke Pahang lepas kes tersebut.

So apa nak herankan cerita KY Jelly ni....Nobody believe it
biarkan dia dengan akalnya yang dangkal..:D
 

sutranilam

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2007
Messages
4,575
Reaction score
318
Points
41
..

Ko pernah pakai KY Jelly kerr:eek::eek::eek:

p/s: Ingat Dr.Osman x pernah keluar report perubatan pd hari itu !
Word : Can I F**K YOU TODAY ( 'Can' -- bahasa sopan )
Password : MOKTHAR
Tool : KY JELLY
Gift : LEVI's

Kesian aku ... dah tua bangka pon nak TUT...TUTTTTT

Aku nak tanya ko satu soalan.Itupun kalau ko mampu jawap secara realistic.Kalau seorang lelaki rogol seorang perempuan dan lelaki tu guna KY Jelly, so maknanya tak akan ada kesan apa apa pada perempuan tu lah?Maksudnya kalau ikut ko punya pemahaman dalam kes anwar ni, tiada koyakan dan lepas kejadian tu perempuan tu masih dara lagi.
 

daeng

Active Member
Joined
Mar 26, 2007
Messages
1,188
Reaction score
0
Points
20
Kesia aku tengok ko.Gunakan lah akl yang sihat.Jangan kerana ketaksuban ko pada umno, ko tak mampu nak menilai fakta dan bukti dengan baik.Tak da siapa nakpercaya cerita KY Jelly ni.Pada perbicaraan tahun 1999 dulu, peguam negara Tan Sri Moktar kata Anwar guna baby cream ketika meliwat Sukma.Sekarang KY Jelly pulak. Padahal Dr Zahari Nor iaitu pakar forensik HKL mengesahkan tiada kesan liwat pun di dubur sukma.Selepas tu Dr Zahari Nor di tukarkan ke Pahang lepas kes tersebut.

So apa nak herankan cerita KY Jelly ni....Nobody believe it
Ha..ha.. sebab tu guna KY Jelly kottt....

Solan kepada pencacai KY Jelly
1. kenapa penyokong KYJelly menyusut dgn ketara 50 jerrr..
2. kenapa anwar muram ari ketiga..
3. siapa alibi anwar ...
4. kenapa asyik tangguh bicara..
5. kenapa peguam sulaiman tarik diri...
6. Kenapa dia lari ke kedutaan turki

ps: Dah lerr Al-Jub.... taubatlah :eek:
 

teapear

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,985
Reaction score
242
Points
43
betul ker anwar ni gay....
 

ayied_flex

Active Member
Joined
Sep 27, 2009
Messages
1,041
Reaction score
15
Points
35
ermmmm....kene bagi lampu suluh tu, dah terang pon x nampak......dah terang lg nak bsuluh...wakakaka......berubahlah sedara, dunia makin kedepan...manusia pon da makin advance....zaman tok kadok dulu boleh la, gune teknik kelepet tanpa bayang...tp sekarang mcm2 da ader..malam2 pon bleh gune teropong....wakakakakaa...
 

sutranilam

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2007
Messages
4,575
Reaction score
318
Points
41
..

Ha..ha.. sebab tu guna KY Jelly kottt....

Solan kepada pencacai KY Jelly
1. kenapa penyokong KYJelly menyusut dgn ketara 50 jerrr..

Penyokong apa ko maksudkan?Tak faham aku
2. kenapa anwar muram ari ketiga..

Bila masa pulak anwar muram.Masa dia beri press statement OK je.

3. siapa alibi anwar ...

Ini kes pendakwa dan anwar belum lagi di panggil nak bela diri.Bila pendakwa dah buktikan kes ni ada prima facie, baru Anwar di panggil bea diri dan anwar akan panggil saksi alibi.Kalau anwar berada di Kondo tu, pasal apa kat CCTV nampak saiful sorang je? Mana anwar?Kenapa kat CCTV tu muka saiful rilek je..??hAHA

4. kenapa asyik tangguh bicara..

Dah agak dah.Ko mesti tanya soalan ni.Ini membuktikan ko tak ikuti perbicaraan ni dari awal.Pada peringkat awal anwar dah ready nak mulakan perbicaraan di mahkamah sesyen tapi pendakwa sengaja mlengah lengahkan kes dengan alasan nak pindahkan kes ke mahkamah tinggi.Kenapa pendakwa sengaja lengahkan kes?Kerana mereka nak tunggu pindaan perlembagaan tentang akta berkaitan DNA.Dalam pindaan tu pihak pendakwa boleh gunakan sampel DNA yang lama untuk buat rujukan dan tak perlu ambil sampel baru.So mereka boleh guna DNA lama dan sumbat kat buntut saiful.Lagi satu Anwar minta tangguh kerana dia nak minta dokumen dokumen berkaitan kes yang di nafikan oleh pendakwa.Sedangkan dalam undang undang ia harus di serahkan dan ini terkandung dalam panel code 51 kanun acara jenayah.Tanpa dokumen, macam mana beliau nak bela diri sebaiknya?

5. kenapa peguam sulaiman tarik diri...

Senang je jawapannya.Dia tarik diri sebab sakit.Dan dia memang admitted kat HKL.Selepas dia sembuh,anwar dah lantik peguam baru sekarang semua yang power power termasuk raja aziz adruse dan kamar ainiah.

6. Kenapa dia lari ke kedutaan turki

Kenapa dia lari?Kerana nak protect diri dia.Dia ada asas nak buat macam tu berdasarkan pengalaman 1998.Pada 1998 dia di tangkap secara kasar dan di pukul.So kalau kita jadi dia, kita pun akan sembunyikan diri.Tambahan pula ara pemimpin pemimpin PKR yang meminta beliau lindungi diri demi keselamatan.
ps: Dah lerr Al-Jub.... taubatlah :eek:
Senang je jawapan pada soalan ko ni.Tak susah. Refer kat atas tu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register