Pembiayaan Peribadi utk Swasta/GLC Blacklist SAA/CTOS/CCRISS

CG Sponsors




zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,374
Reaction score
7
Points
60
Debt Consolidation dari Bank

Perhatian!

Perlukan bantuan untuk masalah-masalah berikut?
- Hutang kad kredit
- Hutang kereta
- Hutang rumah
- Hutang PTPTN
- Hutang AKPK
- Hutang Pinjaman Berlesen

Segera hubungi Zul : www.wasap.my/60192143028

Servis yang kami tawarkan adalah seperti dibawah:

PERSONAL LOAN

REFINANCING HOUSING LOAN
CASHBACK FROM PROPERTY (NEW PROJECT)
CREDIT CARD EZPAYMENT PLAN (CONVERT TO TERM LOAN)
KHIDMAT NASIHAT UTK KURANGKAN KOMITMENT SEDIADAADA SEPERTI JUALBELI RUMAH, KERETA, KREDIT KAD, PERSONAL LOAN DAN LAIN2 LIABILITI


PERSONAL LOAN DARI BANK DAN KOPERASI

Keistimewaan
  • Interest rendah (< 3.2%)
  • Kelulusan hanya beberapa minggu sahaja
  • Swasta dan kerajaan boleh mohon
  • 0% up front, 0% wang pendahuluan, 0% deposit
  • Blacklist dan AKPK boleh dipertimbangkan.
  • Kami berikan CTOS / CCRIS report secara PERCUMA
  • Sesi khidmat nasihat pengurusan kewangan PERCUMA
  • Laporan kewangan berdasarkan CTOS / CCRIS diberikan secara PERCUMA
  • Anda berurusan dengan pihak yang berintegriti dan sah di sisi undang-undang
  • Maklumat yang anda berikan adalah rahsia kami.
  • Boleh 'overlap' untuk rendahkan bayaran hutang sedia ada
  • Boleh rendahkan bayaran bulanan sedia ada + dapat tunai $$$

Kelayakan gaji minima

Pekerja kerajaan - RM2,000
Pekerja syarikat 'public listed' - RM5,000
Pekerja bank - RM7,000


Kadar interest

Gaji > RM3,000 - Interest < 3%
Gaji < RM3,000 - Interest dalam 3.2%


Sumber kewangan

Kami bukan peminjam wang dan tidak berurusan dengan mana-mana peminjam wang.
Sumber kewangan adalah dari KOPERASI dan BANK yang berdaftar dan sah di sisi undang-undang.


CASH BACK DARI PROPERTY (NEW PROJECT)

Bagaimana caranya?
Syarikat akan bantu selesaikan sebahagian atau sepenuhnya hutang anda untuk dapatkan housing loan yang boleh bagi rebate setinggi 30%. Boleh dapat RM100,000 atau lebih.
Dengan cara ni hutang settle dan ada lebihan duit pulak lagi dlm tangan.
Rumah tersebut kemudiannya menjadi milik anda sepenuhnya.

Bagaimana nak bayar bulanan housing loan pula?
Syarikat akan bantu untuk dapatkan penyewa atau pun melalui AirBnB untuk installment bulanan housing loan.
Lepas 5 tahun boleh refinance rumah atau jual
Boleh dapat lebih RM100,000 daripada rebate rumah? Bagaimana jika saya tak tahu uruskan?
Syarikat boleh bantu dengan menyediakan proposal rancangan kewangan supaya duit anda dapat dilaburkan di tempat yang selamat dan boleh jana keuntungan.

Proposal ini hanya lah pilihan.
Anda boleh uruskan sendiri duit anda ini sekiranya sudah ada perancangan sendiri.


CREDIT CARD EZPAYMENT PLAN EPP (CONVERT TO TERM LOAN)
Kaedah Easy Payment Plan (EPP) kami telah banyak membantu ramai pemegang kad kredit membayar hampir 50% lebih rendah daripada bayaran bulanan sekarang.
Hutang kad kredit juga dapat dilunaskan dalam tempoh sesingkat 12 bulan.



KHIDMAT NASIHAT UTK KURANGKAN KOMITMENT SEDIADAADA SEPERTI JUALBELI RUMAH, KERETA, KREDIT KAD, PERSONAL LOAN DAN LAIN2 LIABILITI
Kenalpasti hutang bermasalah anda atau hutang yang melebihi kemampuan anda.

Membantu urusan menjual rumah anda yg mungkin tidak dapat cover installment bulanan atau negative cashflow.
Masalah kereta yg bulanan tinggi tapi nak jual tak boleh sbb hutang masih tinggi.
Ini utk mengelakkan liabiliti anda yang bermasalah akan menjadi lebih teruk seperti rumah/kereta bakal dilelong dan mengakibatkan nama anda blacklist/bankrap.



Hubungi ZUL sekarang untuk berbincang lebih lanjut.
www.wasap.my/60192143028





49836952_380358929380578_5850294912318177280_n.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,374
Reaction score
7
Points
60
Pinjaman Bank yang Pantas untuk Kakitangan Awam/Badan Berkanun/tm/tnb/kemas/majlis/kafa/iwk/ gstt/plkn/ijn/iskandar investment/mas bhd/proton/pnmb/hotel seri msia/ptp/giatmara/felcra/faber med/pos msia-posmen - Berstatus Kontrak/Tetap

Kami boleh membantu untuk membuat pinjaman dengan interest serendah 3.35%.
Pinjaman Maksimum 10 Tahun Sahaja sehingga 200k.
Proses yang pantas kurang dr 5 hari masa bekerja untuk mengetahui status kelulusan seterusnya mendapatkan duit pinjaman.
Pinjaman bagi kakitangan KONTRAK 3bulan pun sudah layak memohon
Berkhidmat di KL/Sel/Seluruh Semenanjung Malaysia
Nama mesti CLEAR. Untuk staff TETAP kaakitangan kerajaan dan berkanun jika nama anda ada masalah dari segi ccris, ctos, blacklist dan komitment luar payslip tinggi kami akan uruskan ke kop/bank yang pantas dan sesuai dengan kelayakan anda

Berminat sil whtsapp 0193334115
TQ
Up satu kali!!
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,374
Reaction score
7
Points
60
Pinjaman Bank yang Pantas untuk Kakitangan Awam/Badan Berkanun/tm/tnb/kemas/majlis/kafa/iwk/ gstt/plkn/ijn/iskandar investment/mas bhd/proton/pnmb/hotel seri msia/ptp/giatmara/felcra/faber med/pos msia-posmen - Berstatus Kontrak/Tetap

Kami boleh membantu untuk membuat pinjaman dengan interest serendah 3.35%.
Pinjaman Maksimum 10 Tahun Sahaja sehingga 200k.
Proses yang pantas kurang dr 5 hari masa bekerja untuk mengetahui status kelulusan seterusnya mendapatkan duit pinjaman.
Pinjaman bagi kakitangan KONTRAK 3bulan pun sudah layak memohon
Berkhidmat di KL/Sel/Seluruh Semenanjung Malaysia
Nama mesti CLEAR. Untuk staff TETAP kaakitangan kerajaan dan berkanun jika nama anda ada masalah dari segi ccris, ctos, blacklist dan komitment luar payslip tinggi kami akan uruskan ke kop/bank yang pantas dan sesuai dengan kelayakan anda

Berminat sil whtsapp 0193334115
TQ
Up satu kali!!
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,374
Reaction score
7
Points
60
Kami di ZASA SOLUTION bersedia membantu anda sebagai ONE STOP CENTRE bagi memenuhi keperluan kewangan dan juga mengurus pembelian kereta baru Proton dan Perodua disamping menyediakan platform dan peluang perniagaan kepada setiap pelanggan ke arah matlamat kebebasan kewangan.

Berikut adalah senarai 'Strategik Partner' kami dan juga ringkasan perkidmatan yang disediakan.

# AEON CREDIT - OCBC BANK - STANDART CHARTERED - MBF FINANCE - EASY RHB
- Loan for swasta - Gaji RM800 layak memohon.

# BANK RAKYAT - KOPERASI TERPILIH
- Loan for Permanent, Kontrak Staff Government /GLC/ Swasta Terpilih

# PERODUA and PROTON SALES
** -* Menguruskan pembelian kereta baru - Deal terus dgn Perodua/Proton Branch - dijamin kereta deliver hanya sehari selepas loan approved.


AGEN DIPERLUKAN DIDALAM MEMBANTU KAMI BERKHIDMAT UTK MEREKA YG MEMERLUKAN.

BERMINAT SILA WHTSAPP/Wechat/Sms/ Call :
0193334115*- ZUL
 
Last edited:

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,403
Reaction score
336
Points
136
Pm psl double math tu bro..cara2 bleh dpt dana ke?
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,374
Reaction score
7
Points
60
Assalamu'alaikum

Pihak Zasa Solution mengumumkan kerjasama bersama pihak Double Math yang menganjurkan klinik usahawan dimana peserta akan mendapat pelbagai faedah antaranya seperti berikut :

Bantuan Dana Perniagaan berjumlah RM50,000.

- Tanpa Cagaran
- Tanpa Penjamin
- Tanpa Bayar Balik

-Terbuka kpd semua warga Malaysia berumur 18 tahun ke Atas
-Peniaga / Usahawan / Bakal Usahawan
-Individu yg memerlukan bantuan kewangan.
-Black List, CCris,Muflis layak memohon.
- Elaun kursus RM70 sehari
- Kos tambang/transport ditanggung.
- Penginapan/ makanan percuma
- Sijil Tamat Kursus disediakan
- Bukan MLM

Bagi pihak Zasa Solution ini merupakan platform di dalam membantu mereka yang sukar mendapatkan pinjaman daripada bank akibat drpd masalah blacklist. Hanya perlu mendaftar dan ikuti klinik usahawan. Itu sahaja.
 

zasa121

Active+ Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
4,374
Reaction score
7
Points
60
Kami di ZASA SOLUTION bersedia membantu anda sebagai ONE STOP CENTRE bagi memenuhi keperluan kewangan dan juga sebagai penasihat pinjaman kereta baru Proton dan Perodua disamping menyediakan platform dan peluang perniagaan kepada setiap pelanggan ke arah matlamat kebebasan kewangan.

Berikut adalah senarai 'Strategik Partner' kami dan juga ringkasan perkidmatan yang disediakan.

# AEON CREDIT - OCBC BANK - STANDART CHARTERED - MBF FINANCE - EASY RHB
- Loan for swasta - Gaji RM800 layak memohon.

# BANK RAKYAT - KOPERASI TERPILIH
- Loan for Permanent, Kontrak Staff Government /GLC/ Swasta Terpilih

# PERODUA and PROTON SALES
- Menguruskan pembelian kereta baru - Deal terus dgn Perodua/Proton Branch - dijamin kereta deliver hanya sehari selepas loan approved.

# WORLD VENTURE
- Agen Pelancongan Online - Pakej Holiday 5/6 bintang dgn harga 3/4 bintang -Peluang ceburi industri pelancongan yg menyeronokkan.

# KLINIK USAHAWAN DOUBLE MATH
- Menyediakan Dana RM50,000 (bukan pinjaman)- Peluang kpd yg blacklist/CCRIS/Bankrap utk mendapatkan modal perniagaan.


AGEN DIPERLUKAN DIDALAM MEMBANTU KAMI BERKHIDMAT UTK MEREKA YG MEMERLUKAN.


BERMINAT SILA WHTSAPP/Wechat/Sms/ Call :
0193334115 - ZUL
Up satu kali!!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register