Pembiayaan AL RAJHI Bank Dalam Program AFF

CG Sponsors




uwea

Freshie
Joined
Dec 26, 2009
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Berita Baik

Pembiayaan tanpa pembayaran (AL Rajhi Bank Dalam Program AFF)
Untuk keterangan lanjut sila emel ke [email protected]
 
Sponsored Post

uwea

Freshie
Joined
Dec 26, 2009
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Produk AFF ini diperkenalkan oleh pihak bank Al Rajhi di mana bila kita buat financing dengan pihak bank tersebut kita dapat pulangan. Pulangan nya ia merupakan 2 bonus ( short dan longer term).Syaratnya u kena buat pembiayaan,jadi ahli AlRajhi Friend & Family utk dpt rm5.00(long term dan jadi AFFSB untuk dpt 1.3%, kena cari ahli atau peminjam sekurang-kurangnya 3 orang di bawah kitalah(hampir serupa dengan MLM lah tapi bukan MLM).Yang bonus short term kita dapat 1.3% drp pinjaman org di bawah kita tadi dan yang bonus long term tu kita dapat rm5.00 setiap bulan bergantung kpd tempoh pinjaman.So byk kitak cari ahli direct d bawah kita makin byk lah pulangan nya.contoh kalau ahli di bawah kita tadi pinjam rm 50k,u dapat 1.3%(short term)dlm rm650.00 dan juga dpt rm 5.00 setiap bulan selama tempoh pembiayaan beliau. Sambil meminjam sambil tu juga kita dapat keuntungannya malah dapat percuma pembiayaan tu kalau rajin cari rakan. Ia berkongsi keuntungan dengan pelanggannya.Membantu pelanggan mengurangkan byran bulanan
 

ennoar

Active+ Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
2,836
Reaction score
34
Points
30
Bump untuk tt.Memang baik program nih.Ramai kawan aku dah join.Sesiapa yang nak PM je kat tuan tanah...Lagipun bila bayaran bulanan tuh pun kita akan dapat juga pulangan wang setiap bulan.
 

ennoar

Active+ Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
2,836
Reaction score
34
Points
30
satu lagi.dah nama ar rajhi bank bukan lah syarikat MLM..cuma member cari member
 

ennoar

Active+ Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
2,836
Reaction score
34
Points
30
BUm..bump...ambik peluang sebelum close
 

uwea

Freshie
Joined
Dec 26, 2009
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Boleh gi mana2 cawangan bank al rahji bukak akaun dengan Al Rajhi dan terus jadi ahli AFF (program Al Rajhi Friend and Family)
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register