Wanted Pembekal tuala mandi kanak-kanak dan dewasa

CG Sponsors




estacoco

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
7,542
Reaction score
25
Points
70
Salam,

Wife saya baru berkecimpung dalam sulaman mesin atas tuala mandi. Sekarang tengah nak cari supplier tuala yang boleh bagi kualiti ok dengan harga murah. Setakat ni dah dapat satu tapi tuala kaler putih n light color je (supplier ni supply ke hotel, so kaler ikut standard hotellah).

Group FB dia banyak ambik stok tuala kat Mydin tapi sekarang supply tuala tu dah kurang. Banyak gak pending order sebab customer nak tuala kaler e.g. pink, light brown untuk hadiah.

Ada sesiapa kat sini supply tak? Saya duduk Kajang, kalau setakat Lembah Klang nak discuss detail no hal.

Terima kasih.:)cgrock
 
Sponsored Post

Nobu

Active Member
Joined
Mar 31, 2012
Messages
2,360
Reaction score
27
Points
30
tt beli kat mydin tu selai kira brapa ringgit??
 
Last edited:

estacoco

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
7,542
Reaction score
25
Points
70
Kalau tuala budak below then RM9, dewasa bawah RM10. Normally yang good quality import dari India atau Pakistan. China kalau ikut remarks yang dah beli kureng sket kualiti. Kalau local made nak tengok dulu serap air ke tak.
 

estacoco

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
7,542
Reaction score
25
Points
70
Kalau ok dengan harga dan kualiti, nak try dalam 50 helai mix colour. Kalau ada kita nego dululah.
 

estacoco

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
7,542
Reaction score
25
Points
70
Ada dalam perancangan jugak nak ke sana, GM KL group member dah bagitau x de, thanks for the advise
 

estacoco

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
7,542
Reaction score
25
Points
70
Bump for today , ada tokei tuala tak sini
 

mmrashidi

Fun Poster
Joined
Sep 26, 2013
Messages
241
Reaction score
0
Points
10
Maaf bang masih cari towel lagi ke?kalu masih cari PM saya 01697158989(sidi)mungkin saya boleh bantu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register