BTC USD 22,965.4 Gold USD 1,930.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

estacoco

Super Active Member
Messages
7,738
Joined
May 5, 2008
Messages
7,738
Reaction score
70
Points
80
Salam,

Wife saya baru berkecimpung dalam sulaman mesin atas tuala mandi. Sekarang tengah nak cari supplier tuala yang boleh bagi kualiti ok dengan harga murah. Setakat ni dah dapat satu tapi tuala kaler putih n light color je (supplier ni supply ke hotel, so kaler ikut standard hotellah).

Group FB dia banyak ambik stok tuala kat Mydin tapi sekarang supply tuala tu dah kurang. Banyak gak pending order sebab customer nak tuala kaler e.g. pink, light brown untuk hadiah.

Ada sesiapa kat sini supply tak? Saya duduk Kajang, kalau setakat Lembah Klang nak discuss detail no hal.

Terima kasih.:)cgrock
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register