BTC USD 64,324.0 Gold USD 2,320.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Pembekal plastic cup di sabah

tahir85

Active Member
Messages
1,243
Joined
Jun 16, 2007
Messages
1,243
Reaction score
134
Points
33
sapa2 yg berada di sabah, yg boleh dapatkan plastic cup seperti dibawah.boleh contact saya. 0198417520..saya nak kepala separa sfera.bukan yg rata.. so kalau korang tinggal area kk.. round2 la kedai plastic.. kalau ada, contact saya. key
Clear_Plastic_Cups_And_Lids.jpg
 
Sponsored Post

kat sini mmg ada jual. tapi harga 1 cawan tu rm0.4..perghh..hari tu saya ada beli, rm0.24 sebotol. tapi dah habis stok..kalau kat smnjg,, kos transport tinggi la bro.. tu nak cari area sabah jer..

cuba tanya Pak Globaltent..(Pak GT)..

mana tau dia bule tolong hang ka..

dia pon org kuat kat Sabah & Sarawak..termasuk Berunai..

just a suggestion la kan..


 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register