BTC USD 21,377.2 Gold USD 1,827.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Pembekal mee kuning buatan orang Islam

Astra 7259

Fun Poster
Messages
862
Joined
May 4, 2009
Messages
862
Reaction score
88
Points
25
Salam sume warga CG,

Aku sedang mencari pembekal mee kuning buatan orang Islam. tak kisahlah ape brand yang penting made by Muslim.

So kalau ade sesape kat sini tawu atau memang supply mee nih, sudi2 kanlah inform aku. Fyi, aku lebih prefer supplier area JB. senang nak deal.. :D kalau area len pn ok gak, tp tgk pada price..
 
Sponsored Post

donat88

Active Member
Messages
1,707
Joined
Mar 5, 2008
Messages
1,707
Reaction score
33
Points
30
Fuh baru nak offer IKS member aku..tp jauh bebenor..
 

Astra 7259

Fun Poster
Messages
862
Joined
May 4, 2009
Messages
862
Reaction score
88
Points
25
yang kat pasaran skrang mengandungi asid borik walaupun telah diharamkan kerajaan. so pasal tu lah aku cari yang buatan muslim punya..
 

mindbiz

Junior Member
Messages
89
Joined
Dec 17, 2007
Messages
89
Reaction score
0
Points
6
yang kat pasaran skrang mengandungi asid borik walaupun telah diharamkan kerajaan. so pasal tu lah aku cari yang buatan muslim punya..

salam...
berapa byk diperlukan..?
sy hanya mampu bekalkan 2000 paket (450gm) sehari jer..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register