Pembekal Kad Fizikal Prepaid Diperlukan...

CG Sponsors




abgmie

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 5, 2009
Messages
4,524
Reaction score
216
Points
33
Sila buat tawaran hang pa kat cnie...

Aku perlukan kad fizikal shj...

Payment : Tunai.

Cara serahan : berjumpa 4 bijik mata dan jabat akad jual beli.

:)cgrock
 
Sponsored Post

yuzlinhadie_78

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2009
Messages
716
Reaction score
0
Points
15
sesapa yg berminat untuk buat loan bwh ar-rajji bank dialu2kan...blacklist bwh 30k msh lagi boleh proceed..pinjaman sehingga 15thn...interest 6% kakitgn kerajaan di alu2kan....swasta pun boleh join,,,,berminat call sms 014-6374735 (sara)..
 

yuzlinhadie_78

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2009
Messages
716
Reaction score
0
Points
15
sape2 nak kad reload....Mx10 (9.65), Clcm10 (9.70), Digi10 (9.70), mx5 (4.70).....boleh sms 017-5955052 (fida)
 

fyz_2006

Active Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,484
Reaction score
0
Points
20
sesapa yg berminat untuk buat loan bwh ar-rajji bank dialu2kan...blacklist bwh 30k msh lagi boleh proceed..pinjaman sehingga 15thn...interest 6% kakitgn kerajaan di alu2kan....swasta pun boleh join,,,,berminat call sms 014-6374735 (sara)..
nie ape ke hal lak nie?:-?
 

jacargo88

Active Member
Joined
Jul 27, 2009
Messages
1,475
Reaction score
0
Points
20
harga tu ada time / masa kita boleh kasi gak...tapi m5 tak dapat nak nego still 4.85....
 

yuzlinhadie_78

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2009
Messages
716
Reaction score
0
Points
15
kalau nak buat loan ar rajhi jauh no hal..segala dokumen boleh diposkan....contact sara 0satu46374735
 

abgmie

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 5, 2009
Messages
4,524
Reaction score
216
Points
33
macam mana thread aku boleh jadi apply loan kat ar rajhi pulak nie...:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register