BTC USD 54,322.4 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pembekal ikan laut&tawar segar selangor&kl

Richy

Active Member
Messages
1,318
Joined
Mar 31, 2008
Messages
1,318
Reaction score
2
Points
25
Salam kepada rakan2 sume..saya baru jer start projek membekal ikan laut,udang,sotong dan ikan air tawar segar..saya sedia membekalkan kepada sesiapa yang berminat dengan harga yang berpatutan tanpa caj pengangkutan and loading stok..huhu..:"> harap2 rakan2 CG sume support la saya yer~ :)paid:)cgrock anyway..can contact me untuk order atau pertanyaan.. salam sume~
:D Riz : 017-2118124
 
Sponsored Post

nazvm33

Fun Poster
Messages
146
Joined
Jan 30, 2009
Messages
146
Reaction score
0
Points
10
pekata, TT bagi more detail info...

nama syarikat...
alamat kat mana...
harga? terpulanglaa..kalau boleh taruk sini...
jenis2 ikan...kalau ader gambar lagi bagus...
 

yusry2007

Super Active Member
Messages
5,816
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
ikan keli takmau ker?? den nak supply kat bro??? hihihiii..
 

Richy

Active Member
Messages
1,318
Joined
Mar 31, 2008
Messages
1,318
Reaction score
2
Points
25
pekata, TT bagi more detail info...

nama syarikat...
alamat kat mana...
harga? terpulanglaa..kalau boleh taruk sini...
jenis2 ikan...kalau ader gambar lagi bagus...


Golden Platinum Resources
ALAMAT-LOT 93 PASAR BORONG SELANGOR

MACAM2 JENIS IKAN HARIAN
HARGA-BERPATUTAN, BERGANTUNG JENIS IKAN AND KUANTITI
 

arizazma

Fun Poster
Messages
216
Joined
May 13, 2008
Messages
216
Reaction score
1
Points
15
Golden Platinum Resources
ALAMAT-LOT 93 PASAR BORONG SELANGOR

MACAM2 JENIS IKAN HARIAN
HARGA-BERPATUTAN, BERGANTUNG JENIS IKAN AND KUANTITI

Kalo boleh letak quotation harga ikan tu senang nak tgk,
dan boleh dibuat penilaian,

SENARAI JENIS IKAN.

HARGA PERKILO.

PAYMENT.

CONTRACT KALO ADA.

Thanks..:)
cgrock:)cgrock:)cgrock
 

yusry2007

Super Active Member
Messages
5,816
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
huhu..saya pun ada kolam 3ekar kat langat ikan keli dan talapia merah:D

Perghh Syabas Anak Melayu, Mcm nie la yang saya nak dengar, dh letih org duk kutuk melayu ketinggalan... sebenarnya, Melayu Diam2 Ubi Berisi... Syabas TT..
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

Richy

Active Member
Messages
1,318
Joined
Mar 31, 2008
Messages
1,318
Reaction score
2
Points
25
Perghh Syabas Anak Melayu, Mcm nie la yang saya nak dengar, dh letih org duk kutuk melayu ketinggalan... sebenarnya, Melayu Diam2 Ubi Berisi... Syabas TT..
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

thx2 ini pn di sebabkan ceduk ilmu di dalam CG nie..sblom ne susah nak cari peluang :)cgrock
 

Richy

Active Member
Messages
1,318
Joined
Mar 31, 2008
Messages
1,318
Reaction score
2
Points
25
Kalo boleh letak quotation harga ikan tu senang nak tgk,
dan boleh dibuat penilaian,

SENARAI JENIS IKAN. >>>ikan laut,air tawar,udang,sotong pelbagai jenis..


HARGA PERKILO.>>>harga ikan sentiasa berubah setiap hari

PAYMENT. COD>> tapi lau dah jadi regular customer leh buat pembayaran 2kali..huhu

CONTRACT KALO ADA.>> buat masa ni xdalah..janji order cantik,barang cantik,and bayar pn cantik..huhu:)cgrock

Thanks..:)
cgrock:)cgrock:)cgrock


SENARAI JENIS IKAN. >>>ikan laut,air tawar,udang,sotong pelbagai jenis..


HARGA PERKILO.>>>harga ikan sentiasa berubah setiap hari

PAYMENT. COD>> tapi lau dah jadi regular customer leh buat pembayaran 2kali..huhu

CONTRACT KALO ADA.>> buat masa ni xdalah..janji order cantik,barang cantik,and bayar pn cantik..huhu:)cgrock
 

hassanarmy

Freshie
Messages
1
Joined
May 11, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
salam semua...saya penternak ikan patin sangkar temerloh, sedia membekalkan ikan patin sungai yg berkualiti, penghantarn adalah disediakan juga, sila contact sy jika berminat utk jd trader atau direct consumer... no. tel: 012-9680132
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register