BTC USD 38,861.5 Gold USD 1,798.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Pembekal alat pemadam api (fire extinguisher)

apit89

Active Member
Joined
Dec 5, 2008
Messages
2,169
Reaction score
7
Points
25
PERMINTAAN PERTAMA(1st Time Apply) = RM150 setong(seumur hidup,termasuk lesen)..


Kali kedua,ketiga dan seterusnya(SERVIS) = RM35 setong..



Berminat call/sms 013-4451504..


p/s: khusus kpd ngri perak..ngeri len boleh deal dulu..
 
Sponsored Post

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
ko supply ABC ker CO2 ni bro??
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
salam bro..

nampak cam mahal la bro..sori ek bro..but kalu kat perak..maybe ini price dia kot..

cam kalu kat Selangor & KL..kita bule supply dalam RM120 - RM130 setong tu..tu kalu amik skit2 la..

but kita jugak ada buat offer..

utk 9kg powder (by cash only) -

1. for bulk purchase with minimum 1,000 tong kita bule offer ngan price RM95 setong;

2. for bulk purchase from 1,001 to 3,000 tong, kita offer ngan price RM90 setong;

3. for bulk purchase more then 3,000 tong, kita bule offer ngan price RM85 setong.

utk 2kg CO2 (by cash only) -

1.for bulk purchase with minimum 1,000 tong kita bule offer ngan price RM100 setong;

2. for bulk purchase from 1,001 to 3,000 tong, kita offer ngan price RM95 setong;

3. for bulk purchase more then 3,000 tong, kita bule offer ngan price RM90 setong.

offer nie..utk ambil sendiri..but kalu nak buat penghantaran sekitar Selangor & KL pon bule kita buat..but ada la skit kos penghantaran dia..but very minimal.

since..kalu you interested..maybe kita bule buat bisness sesama bro..

but..kalu nak hantar ke Perak tu..kene tengok area kat mana dulu hang duduk..

tang service and maintenance tu..normally..kita akan charge dalam RM25 - RM30..but that one untuk kat Selangor ngan KL jer..

dan yang penting..fire extinguisher kita nie mendapat kelulusan dari pihak berkuasa iaitu pihak Bomba.

ok..bro..

sori..kalu kacau hang punya thread..but kalu hang memang supply fire extinguisher ni..this is a very good offer kalu hang beli secara bulk..

aku memang bercadang nak bukak thread baru..but..utk supply kat Selangor & KL jer..tak nak kacau territory hang bro..:D

wassalam..


:)cgrock

 
Last edited:

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Tak pe....ikut harga masing2...ni kan persaingan. Ada yg mahal sikit & ada yg murah sikit. Tentu ada sebab masing2 kenapa kena mahal sikit, murah sikit.
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Offer dari apit89 tu pun bagus, sebab RM150 utk setong adalah seumur hidup. Mungkin lepas tong tu expired (lepas 10 tahun), apit89 ganti free je, cuma bayar renewal RM35 setahun untuk lesen/servis.
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
Tak pe....ikut harga masing2...ni kan persaingan. Ada yg mahal sikit & ada yg murah sikit. Tentu ada sebab masing2 kenapa kena mahal sikit, murah sikit.

betui tu bro..

maybe..kat Perak harga dia cam tu..

but..seems kalu bro apit nak dapatkan harga yg murah skit..kita bule menolong..

but..kene beli secara bulk purchase la..ngan cash payment..tu syarat2 dia..

dan pada yg introducekan pada any buyer..kita ada skit imbuhan utk depa..kire2 commission la..dalam RM2 setong..but kene ikut syarat2 dia la jugak..

wassalam..


:)cgrock
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Banyak modal kau ye azrine, boleh supply secara pukal/bulk. Kau ada masuk TNB ke....untuk maintenance & supply?
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
Banyak modal kau ye azrine, boleh supply secara pukal/bulk. Kau ada masuk TNB ke....untuk maintenance & supply?

TNB letih bro..nak masuk tender..pas tu nak kene deal lagi..plus tu..plus nie..at last..gaji pon tak dak

skang nie..kita offer especially pada mereka cam facility management, security firm, contractor yg masuk tender and so on..

pasal modal tu..bule la pusing2 skit bro..

kita carik makan..dan kita share sesama dengan kengkawan kita jugak kat sini..yg betui2 nak buat business..

business nie pon..cha yg control bro..betul dak bro apit..agak susah jugak org kita nak masuk..kalu tak kene cara dia..

cam bro apit..kalu dia dah ada customer based kat Perak..this is a very good opportunity kat dia..tu yg kita nak tolong sesama kita bro..

lagipon..deal fire extinguisher nie..is a cash deal..rolling kene cepat..

kalu yg nak makan commission pon kita layan gak..but of course la..kene masyuk dulu..then baru kita bayar bro..:D


:)cgrock

 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
ok la harga tu kat perak sana,, kat sini harga maintain.. CO2 = rm130 ABC = rm110
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register