Pembantu penyelidik q17 sambilan

CG Sponsors




arin_gis

Active+ Member
Joined
Feb 18, 2006
Messages
4,930
Reaction score
111
Points
33
Pihak kami Institut Kesihatan Umum di Bangsar sedang mencari pekerja sambilan untuk jawatan pembantu penyelidik Q17.
DESKRPISI TUGAS : Melakukan temuramah di lapangan.
Lokasi : Johor Baharu / Melaka
TEMPOH : 1 Bulan = 27/10 - 5/12/2014
GAJI : RM120 sehari

Digalakkan kepada lepasan SPM, lepasan U dan masih belajar di U sementara cuti bekerja dengan kami.

Sila emailkan CV pada : [email protected]

Untuk maklumat lanjut anda boleh menghubungi pegawai kami di talian :
En Yussof : 0322979400
 
Last edited:
Sponsored Post

arin_gis

Active+ Member
Joined
Feb 18, 2006
Messages
4,930
Reaction score
111
Points
33
Takde pasal kami di bawah KKM still kena under SPA utnuk sepenuh masa. Sambilan sahaja boleh diambil oleh sesuatu pentadbiran atau kementerian
 

myazmaha

Fun Poster
Joined
May 29, 2007
Messages
870
Reaction score
2
Points
15
tt..ni banyak kosong ker?kalo dari jauh leh tak?
 

arin_gis

Active+ Member
Joined
Feb 18, 2006
Messages
4,930
Reaction score
111
Points
33
yang nie kena punch card... kalo dari jauh saya sendiri nak gak hehehehhe
 

hairy84

Legendary Member
Joined
Sep 15, 2010
Messages
15,870
Reaction score
35
Points
120
1 bulan je? 3 bulan ok jugak :D
 

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
Pihak kami Institut Kesihatan Umum di Bangsar sedang mencari pekerja sambilan untuk jawatan pembantu penyelidik Q17.
DESKRPISI TUGAS : Membuat data entry untuk fasiliti kesihatan dengan menggunakan Microsoft Excel.
TEMPOH : 1 Bulan
GAJI : RM1200

Digalakkan kepada lepasan SPM, lepasan U dan masih belajar di U sementara cuti bekerja dengan kami.

Untuk maklumat lanjut anda boleh menghubungi pegawai kami di talian :
En Suhaimi : 0163305540
Pn Kamilah : 0126612518
start bila ni bro??
kokosangan berapa??
waktu kerja?
 

arin_gis

Active+ Member
Joined
Feb 18, 2006
Messages
4,930
Reaction score
111
Points
33
Kekosongan 20 orang.. tapi dah berjaya dapat 12 orang.. tinggal 8 orang sahaja lagi.
Masa kerja ada 3 pilihan :
  1. WP1 = 730am - 430pm
  2. WP2 = 800am - 500pm
  3. WP3 = 830am - 530pm

Start kerja sebenarnya bermula minggu depan 22/11/2010 dan berakhir sebelum Krismas. Tidak sesuai yang dah ada kerja kontrak dan tetap. :D

Kalau segan call pegawai di atas, boleh submit resume kat saya
[email protected]
 
Sponsored Post
Top
Log in Register