Pembangkang Lawat LOW YAT - Bidas Perusuh

Recommended Brokers


Sponsored Post

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,863
Reaction score
573
Points
161
Kalau TT boleh buang s daripada https lagi cantik margin thread.
 

N0b0di

Fun Poster
Joined
Aug 27, 2013
Messages
646
Reaction score
4
Points
15
cerita trlampau byk versi , aku pun dah konpiyus habis
 

Mahameru

Banned
Joined
Aug 2, 2013
Messages
251
Reaction score
1
Points
15
Yg pasti dan jelas depa ni mmg bekap cina,
Siasatan waktu tu pum x buat apa lagi dah hentam org lain, xda pulak nak bangkitkan isu phone ciplak @ orichinal.
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
18,042
Reaction score
1,062
Points
191
seperti dijangka pun statement yg keluar
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,089
Reaction score
779
Points
166
And orang tu kata.. Tak perlu tangkap.. Khaatuiii phui
 

percumaforex

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2012
Messages
7,542
Reaction score
83
Points
70
Yg pasti dan jelas depa ni mmg bekap cina,
Siasatan waktu tu pum x buat apa lagi dah hentam org lain, xda pulak nak bangkitkan isu phone ciplak @ orichinal.
setuju tu bro:)cgrock
 

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
pembangkang meme la akan sebelah sana.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register