Wanted Pembalak Diperlukan - Aborted

CG Sponsors




shazjr

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jul 10, 2007
Messages
3,363
Reaction score
61
Points
30
Salam semua,

sape2 yang kenal tokey2 balak tu, boleh laa contact aku... ada kawasan balak di pahang yg perlukan pembalak utk kerjakan... terpulang samada nak ambil balak shj atau nak amik tanah2 tu skali...

tq all:)cgrock
 
Sponsored Post

nsvision

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2008
Messages
362
Reaction score
0
Points
10
Salam semua,

sape2 yang kenal tokey2 balak tu, boleh laa contact aku... ada kawasan balak di pahang yg perlukan pembalak utk kerjakan... terpulang samada nak ambil balak shj atau nak amik tanah2 tu skali...

tq all:)cgrock
menarik tu cite sikit [email protected]
tq
 

ajax932

Super Active Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
7,694
Reaction score
41
Points
75
Alamak... tokey balak xkenal... Michael Ballack kenal la..:p



p/s: gurau2 je
 

Rambo

Active Member
Joined
May 18, 2007
Messages
1,085
Reaction score
2
Points
25
Salam semua,

sape2 yang kenal tokey2 balak tu, boleh laa contact aku... ada kawasan balak di pahang yg perlukan pembalak utk kerjakan... terpulang samada nak ambil balak shj atau nak amik tanah2 tu skali...

tq all:)cgrock

boleh juga email detail kata aku:

rambo3821 @ gmail . com
 

kickers78

Fun Poster
Joined
Jan 27, 2008
Messages
902
Reaction score
4
Points
15
bg doc Bro..

Salam semua,

sape2 yang kenal tokey2 balak tu, boleh laa contact aku... ada kawasan balak di pahang yg perlukan pembalak utk kerjakan... terpulang samada nak ambil balak shj atau nak amik tanah2 tu skali...


ok..cam best je..email kat aku documents bro..
[email protected]
a.s.a.p
 

shazjr

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jul 10, 2007
Messages
3,363
Reaction score
61
Points
30
Salam semua,

sukacita dimaklumkan kawasan tersebut dah pun diserahkan pada offline buyer... sold out.... mekasih yer sume...

p/s: admin/mod boleh lock @ delete thread ni. tq :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register