BTC USD 32,801.9 Gold USD 1,777.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pembaca berita nightline seksi di TV3 di kecam netizen

a2zextra

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2013
Messages
16,407
Reaction score
273
Points
141
Pembaca berita media milik UMNO ni banyak seperti baru keluar kelab malam bagi penyampai wanitanya. Astaghfirullah al-Azim.
 
Sponsored Post

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,221
Reaction score
612
Points
161
MidValley jer pun,banyak benda ni kat sana...
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
15,729
Reaction score
706
Points
171
wtf pelik betul warga cg ni.
amoi baca berita pun duk sibuk korang ambil gambar.
bukannya pakai sexy sangat pun, aneh2.

aneh2 diorg takde la letak gambo sexy jd avatar... sembang...
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
baik bogel je naik rating mencanak
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,809
Reaction score
457
Points
91
semalam aku tertengok telemovie kat astro tajuk bersalji di Kuala Lumpur.
fuhhh Siti Saleha merecik wei.
IMG_20180609_223500.jpg

skirt pendek lagi
 

surfer957

Super Active Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
7,974
Reaction score
26
Points
70
pic id tuan seksi tak? :p

haha avatar saya ni memang saje nak pancing warga cg ni. nak tengok ada ke tak yg ingat saya ni perempuan and dm. masalahnya takde kaitan pun dengan soalan di atas, kenapa warga cg ni banyak yg sangap melampau? sampai pembaca berita pun desperate nak ambil gambar wtf. setahu saya kat sini ramai yang dah berkahwin dan ramai juga yg kuat sokong pas. tapi hm..
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
15,729
Reaction score
706
Points
171
haha avatar saya ni memang saje nak pancing warga cg ni. nak tengok ada ke tak yg ingat saya ni perempuan and dm. masalahnya takde kaitan pun dengan soalan di atas, kenapa warga cg ni banyak yg sangap melampau? sampai pembaca berita pun desperate nak ambil gambar wtf. setahu saya kat sini ramai yang dah berkahwin dan ramai juga yg kuat sokong pas. tapi hm..

klau buh gambo id mcm tu tak desperate ke?
 

surfer957

Super Active Member
Joined
Mar 30, 2008
Messages
7,974
Reaction score
26
Points
70
klau buh gambo id mcm tu tak desperate ke?

tujuan saya letak id seksi ni sebenarnya sarcastic terhadap warga internet rata2 orang lelaki, kalau ada pic yg lagi seksi, saya akan replace avatar saya. saje nak tengok reaksi warga cg. masih tak menjawab soalan kenapa desperate sgt sampai pembaca tv pun jadi modal? kalau boleh layan pun tengok sorang2 dah la, ni sampai share :))
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
15,729
Reaction score
706
Points
171
tujuan saya letak id seksi ni sebenarnya sarcastic terhadap warga internet rata2 orang lelaki, kalau ada pic yg lagi seksi, saya akan replace avatar saya. saje nak tengok reaksi warga cg. masih tak menjawab soalan kenapa desperate sgt sampai pembaca tv pun jadi modal? kalau boleh layan pun tengok sorang2 dah la, ni sampai share :))

mcm lebih kurang je perbuatan ko dgn tt thread...
avatar tu pun ramai org tgk mcm share jgk la...

aku pun tak baik mane pun,tak alim pun,insan yg berdose jgk...
tp cuba elakkan la share pasai aurat2 org ni...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register