To Sell Pemanggang Serbaguna..Fancy @ family Grill BB / Magic Roaster..HANYA RM40 jer...

CG Sponsors




peja510

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2009
Messages
7,875
Reaction score
41
Points
80
JUALAN DIHENTIKAN SEKETIKA
TERIMA KASIH


Salam

dapur BBQ kembali lagi setelah berehat lama

JUALAN PROMOSI HARI RAYA

kalo COD, RM40 sahaja (1-5pcs)
Lokasi cod: Sepang(kuarters klia dekat dengan litar sepang sahaja )
Nilai: Dataran nilai sahaja
Pos bergantung berat dan lokasi




COD: Hanya di Sepang(dekat f1 sepang,kuarters KLIA)@ exit tol Nilai sahaja (SETIAP HARI)

COD area PERMAISURI, BANDAR TUN RAZAK (hari minggu sahaja tapi kena buat temujanji dulu..sebab kadang2 je turun sana)


Barang baru yang muncul di pasaran


BOLEH DIJADIKAN HADIAH UNTUK ISTERI ATAU MAK ANDA SEMUA...MESTI GEMPAK

FANCY GRILL UNIVERSAL @ BEKAS PEMANGGANG BBQ SERBAGUNA.....

UPDATE 26 Jun 2012




Shot at 2010-05-20

Shot at 2010-05-20



Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us


By peja510 at 2011-03-07

By peja510 at 2011-03-07

By peja510 at 2011-03-07

By peja510 at 2011-03-07

http://www.youtube.com/watch?v=43db5tgTATQ


boleh digunakan di atas dapur gas biasa..pemanggang ni dapat mengubah nyala api biasa menjadi bara api.

makanan yang dipanggang masak rata.

permukaan panggang yang luas.

piring fancy grill akan berputar semasa api dinyalakan..

boleh digunakan untuk membuat bbq dengan senang tanpa perlu menggunakan arang kerana hasilnya adalah serupa

ayam bakar, ikan bakar, sotong bakar, daging bakar semua layan....

Kualiti bahan yang digunakan sangat bermutu agar lebih tahan lama

boleh digunakan untuk memanggang daging, ayam, ikan, satay dan sebagainya












COD: SEPANG(dekat f1 sepang)@ exit tol Nilai


1624 3293 4995 MAYBANK
1303 0043 8635 26 CIMB






KHAIRUL AFIZAL BIN ALLIAS
017-9211219

kalo COD, RM40 sahaja (1-5pcs)
Pos bergantung berat dan lokasi...


SENARAI PEMBELI CGrians (ni yang aku ingat la..hehe)..

1. antuz_casper
2. tebbaloi
3. ejamlk
4. maxbiz77
5. sue
6. ema_marina
7. amriros
8. puteri warisan
9. ikan_pari
10.azrim
11.erdyman
12.syaffieq25
13.man46
14.sharmin72
15.eapui
16.qarzza
17.ekmal
18.halizuan
19.nashburn
20.namasayais
21.koboygurun
22.hakita00
23.esmorilac
24.hisharuddin
25.hez8047
26.silverx
27.irsaffy
28.miecs
29.sir121
30.chikas81
31.parcofolgore
32.waddy
33.along_05
34.aygabg
35.alahai (12/10)
36.kainlangsir (13/10)
37.tulangikan (3/10)
39.matalim (16/10)
40.mamarissa (24/10)
41.mawie (12/11)
42.uckiller
43.azamnetwork
44.bayanster (07/08)
45.kipaslipas (07/08)
46.akecema (07/08)
47.bananaphone (08/08)
48.ikanpekasam (08/08)
49.baein (08/08)
50.shahm
51.matdemo99
52.CL's
53.bayanster
54.nsriza
 
Last edited:
Sponsored Post

peja510

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2009
Messages
7,875
Reaction score
41
Points
80
khas buek TT..



ni saja je zoom dokat skit..nak bagi korang jeles yo =P~=P~=P~=P~ ..haha


:)cgrock:)cgrock:)cgrock
sory lambat
hehhe baru bleh post
mmg best grill ni
ni aku bakar sabtu aritu





arini plak den nak bakar patty burger prmium + cheese and hotdog :)paid




turn aku lak kasi testi :D

baru lepas memanggang ayam.. asap kepul² satu umah :p

1st time aku pakai fancy grill ni memang best.. sebab juz guna dapur gas jekk.. on kan api, piring tu putar² .. then bara naik terus je letak ayam tuu..

ni pic ayam bakar aku malam ni :p



ada kesan terbakar skit sebab aku sendiri tak tau guna.. bara tu sebenarnya akan rata ke keseluruhan permukaan grill tu.. so tak payah nak alih² letak ayam center atas piring.. sebab memula aku ingat bara panas tu tak rata cuma kat center jek..

bila kali kedua aku panggang, aku letak ayam di luar kawasan piring .. then aku biarkan jek selama 5 minit.. then terbalikkan.. biar lagi sampai 5 minit.. overall 20 minit.. sebab memula tadi aku bakar kejap sangat <15 minit kot.. itu yg ayam ada part yg tak masak..

so aku rekomenkan panggang ayam minimum 20min ok.. ikan lak nnt lain hari cuba :D

so utk fancy grill TT ni di kategorikan sebagai indoor use BBQ set.. rating given is 5/5 hehehe :)

memang syiok woo.. beli jgn tak beli yerr
saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nie hasil2 berBBQ dgn kekawan tadi...



nie masa sedang memanggang




Nie lak hasilnyer utk dimakan(dh habis pown):D

:)paid:)paid:)paid memang berbaloi...
dah selamat memanggang dah

 
Last edited:

peja510

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2009
Messages
7,875
Reaction score
41
Points
80
barang baru sampai hari ni
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,960
Points
201
cantik bro..aku dah guna produk ni 2 tahun lepas lagi..hehehehhehe...produk indonesia ni
 

peja510

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2009
Messages
7,875
Reaction score
41
Points
80
cantik bro..aku dah guna produk ni 2 tahun lepas lagi..hehehehhehe...produk indonesia ni
memang pun bro
ni order dari sabah mali...
made in indonesia
 
Last edited:

peja510

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2009
Messages
7,875
Reaction score
41
Points
80
masuk pilih masuk pilih
 

peja510

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2009
Messages
7,875
Reaction score
41
Points
80
bump sikit untuk pagi ni...
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,816
Reaction score
1,867
Points
206
bos nak tanye.. bley letak arang tak kat bwh tu
kesedapan BBQ sbb arang yg bakar tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register