Pemandu Hilux mengamuk di bazar ramadhan di Bukit Beruntung

CG Sponsors




CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,199
Reaction score
399
Points
131
kalau ada pejuang asasi, peguam yg nak support dia ni

takde intergriti punya org la..

ada masalah. setel one by one la.
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
277,188
Reaction score
11,206
Points
2,376
kalau ada pejuang asasi, peguam yg nak support dia ni

takde intergriti punya org la..

ada masalah. setel one by one la.
Kalau klien bayar mahal
Mereka sanggup terima job (bukan semua la)
 

g-man

Active+ Member
Joined
Jan 16, 2011
Messages
4,369
Reaction score
549
Points
81
Hebat, mcm main game GTA San Andreas je...

Video dah ade, selalunya mabuk teruk macam.mana pun, boleh bawak kenderaan tapi eksiden....

Ni siap kejar nk langgar org ni..

Kalau peguam dia kata melanggar tanpa niat..memang melampau la..

Dh mabuk selalunya tersadai je..

Ni langgar org ni, mmg niat nk membunuh...

Lahanat sungguh😡😡😡
 

none

Super Active Member
Joined
Nov 14, 2007
Messages
8,073
Reaction score
262
Points
91
xreti nak kata apa?..nak marah, nak sedih pun xguna.
hidup dinegara bangsa sendiri.
individu/pehak yg patutnya menjalankan amanah... menyedihkan
klu dh saudara kita yg jalankan t/jawab wat roadblock pun boleh kena langgar sampai mati..
dan menyalak lah org yg mengambil amanah...
"oh kita akan kaji hukuman yg lebih berat..bla..bla..bla..."
mcm kes yg sudah2... dengar boleh..percaya..! nanti dulu.
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,439
Reaction score
1,523
Points
201
Ini lagi satu perbuatan nak kacau bilau melayu supaya mereka tak dudok diam baru saja kes sepak teqajang pompuan melayu kini kes mabok langgar ini perbuatan telah dirancang supaya melayu tak duduk diam dan bercakaran sesama sendiri bila melayu bercakaran sesama sendiri maka mereka terus dgn rencana dan agenda mereka nak menakluk Malaysia jadi kita jgn lalai dgn perbuatan mereka p balai p mahkamah tak faham bahasa Malaysia tak duit, tak kerja, tangong keluarga, anak kecik masih sekolah, duit loya duit kereta bolih bayar sekrg kita pula buat mereka kacau bilau jgn kasi mereka dok diam...
kadang kadang kena kaji cara dan mainan depa...rujukan depa siapa yg buat benda benda begini
 

pelitaminyak

Active Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
1,771
Reaction score
461
Points
51
Kes ni kalau charge kes trafik memang tak adil le ...... Sengaja tu
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
277,188
Reaction score
11,206
Points
2,376
Hebat, mcm main game GTA San Andreas je...

Video dah ade, selalunya mabuk teruk macam.mana pun, boleh bawak kenderaan tapi eksiden....

Ni siap kejar nk langgar org ni..

Kalau peguam dia kata melanggar tanpa niat..memang melampau la..

Dh mabuk selalunya tersadai je..

Ni langgar org ni, mmg niat nk membunuh...

Lahanat sungguh😡😡😡
Perlu dikenakan hukuman lebih berat
Biar reti bahasa
 

P_M_L

Active Member
Joined
Apr 8, 2009
Messages
2,457
Reaction score
42
Points
40
ini semua salah peniaga bazar ramadan, ingkar perintah pemerintah...

kalau x meniaga mesti x kene langgar #DoneBekap
 
Sponsored Post
Top
Log in Register