Peluang Profit kecil kecilan...

Recommended Brokers


wan9551

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2007
Messages
3,197
Reaction score
7
Points
30
Sponsored Post

wan9551

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2007
Messages
3,197
Reaction score
7
Points
30
Ko belek la thread ni yang page belakang-belakang :-?
Scam terbaru aku xtaw.. yg dlu tu aku taw.. lantak dia la pok..
 

dhomnirhahs

Active+ Member
Joined
Jan 1, 2006
Messages
2,689
Reaction score
35
Points
35
Patut la tak nmpak tt beberapa hari ni. Kene BANNED skali lagi sebab multiple ID? :eek:

ID mende tt guna smpai kene BANNED lagi ni? :eek::eek:

Ilyushin -> Raylux -> Jamtulenmurah -> ?? :eek::eek::eek:
gian nak posting kat thread politik le tu .. tu yang create id banyak2 .. haha
 

dhiaperfumes

Permanently Banned
Joined
Nov 12, 2009
Messages
41,573
Reaction score
59
Points
120
Patut la tak nmpak tt beberapa hari ni. Kene BANNED skali lagi sebab multiple ID? :eek:

ID mende tt guna smpai kene BANNED lagi ni? :eek::eek:

Ilyushin -> Raylux -> Jamtulenmurah -> ?? :eek::eek::eek:
naper lak orang nak buka banyak banyak id.. confius pakcik...
 

dhiaperfumes

Permanently Banned
Joined
Nov 12, 2009
Messages
41,573
Reaction score
59
Points
120
org yang create id banyak ni sebab dia ada banyak side dalam diri dia .. seorang peniaga, seorang ahli politik, seorang ustaz dll.

kira macam macam ada ..
heheh ada banyak side dalam diri rupanya.. heheh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register