Peluang Profit kecil kecilan...

Recommended Brokers


Sponsored Post

dhomnirhahs

Active+ Member
Joined
Jan 1, 2006
Messages
2,694
Reaction score
35
Points
35
Patut la tak nmpak tt beberapa hari ni. Kene BANNED skali lagi sebab multiple ID? :eek:

ID mende tt guna smpai kene BANNED lagi ni? :eek::eek:

Ilyushin -> Raylux -> Jamtulenmurah -> ?? :eek::eek::eek:
gian nak posting kat thread politik le tu .. tu yang create id banyak2 .. haha
 

dhiaperfumes

Banned
Joined
Nov 12, 2009
Messages
41,571
Reaction score
60
Points
120
Patut la tak nmpak tt beberapa hari ni. Kene BANNED skali lagi sebab multiple ID? :eek:

ID mende tt guna smpai kene BANNED lagi ni? :eek::eek:

Ilyushin -> Raylux -> Jamtulenmurah -> ?? :eek::eek::eek:
naper lak orang nak buka banyak banyak id.. confius pakcik...
 

dhomnirhahs

Active+ Member
Joined
Jan 1, 2006
Messages
2,694
Reaction score
35
Points
35
naper lak orang nak buka banyak banyak id.. confius pakcik...
org yang create id banyak ni sebab dia ada banyak side dalam diri dia .. seorang peniaga, seorang ahli politik, seorang ustaz dll.

kira macam macam ada ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register