Peluang Profit kecil kecilan...

Recommended Brokers


Sponsored Post

3gunHell

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2011
Messages
2,637
Reaction score
28
Points
30
patut la terperasan kene banned kejap dulu..

bila aku pm tanya kenapa kene banned...haram tak jawab..

rupanya ada kes scammer...
biasalah tu bro.

kat thread pung pang pung pang macam dia sorang je betul.
 

Nihar123

Fun Poster
Joined
Oct 11, 2012
Messages
572
Reaction score
2
Points
15
Dalam berniaga, mana boleh janji untung manjang...ada ups and downs. Tapi yang pasti, segala-galanya kena telus. Den pernah invest dgn sorang ni biz ladang getah. Modal RM 2000 dan dalam setahun dah dapat RM8000 + modal =RM10,000 (ikut janji pun setahun je). Lepas tu dia tak sambung dah. Tapi oklah..jelas dan telus. Apapun rasanya kebanyakan yang tewas bukan nak scam ke hape tapi tak berjaya. Itu yang perlu dia terangkan...
 

letstorque

Active+ Member
Joined
May 28, 2011
Messages
4,019
Reaction score
55
Points
30
Alamak, apasal baru malam ni aku terbaca?
Bang ang nye aku.
Ahhhh tidaaaaaaaaakk

Tak percaya aku
 

amie71

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2012
Messages
3,356
Reaction score
17
Points
25
iish ramai yg baru tau rupanya... kalau tak silap dia dh langsaikan semua hutang2 tu... follow je thread ni dulu tp tk melebur.
 

TengkuHaadi

Active+ Member
Joined
Mar 24, 2008
Messages
4,258
Reaction score
429
Points
41
Patut la tak nmpak tt beberapa hari ni. Kene BANNED skali lagi sebab multiple ID? :eek:

ID mende tt guna smpai kene BANNED lagi ni? :eek::eek:

Ilyushin -> Raylux -> Jamtulenmurah -> ?? :eek::eek::eek:
 

Atomars

Active+ Member
Joined
May 5, 2011
Messages
3,288
Reaction score
105
Points
33
Patut la tak nmpak tt beberapa hari ni. Kene BANNED skali lagi sebab multiple ID? :eek:

ID mende tt guna smpai kene BANNED lagi ni? :eek::eek:

Ilyushin -> Raylux -> Jamtulenmurah -> ?? :eek::eek::eek:
Aku dengar dia kena banned sebab kes scam ma :-?.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register