Peluang Profit kecil kecilan...

Recommended Brokers


Sponsored Post

jutaONEfami

Elite Member, Well-Known Member
Platinum Member
Joined
May 13, 2006
Messages
6,720
Reaction score
48
Points
70
tapikan kiranya dia ni jamtulenmurah tu lah sekarang kan?maafkan dia saja..kita sebagai manusia ni tak lari dari buat silap..kan bro?:)
kasi up satu kali kes scammer ni..

mmg mudahkan kita ni nak maafkan org..kalau kantoi org tuh minta maaf la..

kalau lepas dia buat **** jerk la
 

akubudakgetah86

Active Member
Joined
Dec 17, 2010
Messages
2,384
Reaction score
17
Points
25
owh baru ku tau bahawa jamtulenmurah ni ex-scammer...huhuhuhu..

or masih lagi aktif nk scam??
 

jutaONEfami

Elite Member, Well-Known Member
Platinum Member
Joined
May 13, 2006
Messages
6,720
Reaction score
48
Points
70
owh baru ku tau bahawa jamtulenmurah ni ex-scammer...huhuhuhu..

or masih lagi aktif nk scam??
dgn reputasi yang tinggi kalau scam pun org kat cg akan maafkan senang2..:p


scammer kat CG ni dah standby berpuluh2 ID untuk backup thread..
dia post dia up thread dia offer dia terima..

ni semua taktik scammer kat CG..bina pengaruh dptkan kawan2 ramai ..baru buat keje :D:D:D:D

kalau kantoi bila org dah nak g hentak baru nak terhegeh2 minta ampun maaf anak bini semua ingat..
 

noonaka

Active+ Member
Joined
Nov 14, 2010
Messages
3,834
Reaction score
29
Points
30
dgn reputasi yang tinggi kalau scam pun org kat cg akan maafkan senang2..:p


scammer kat CG ni dah standby berpuluh2 ID untuk backup thread..
dia post dia up thread dia offer dia terima..

ni semua taktik scammer kat CG..bina pengaruh dptkan kawan2 ramai ..baru buat keje :D:D:D:D

kalau kantoi bila org dah nak g hentak baru nak terhegeh2 minta ampun maaf anak bini semua ingat..
taktik baru :-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register