BTC USD 43,524.0 Gold USD 1,750.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Peluang Pekerjaan di Kilang Bangi

dnnsleong

Freshie
Joined
Nov 1, 2008
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Sesiapa berminat untuk berkerja di kiang Bangi, sila hantar email kepada saya. Gaji RM35 sehari, OT 1.5X.sejam.
 
Sponsored Post

gween

Banned
Joined
Aug 8, 2007
Messages
11,704
Reaction score
16
Points
115
kilang apo ni......umur cam den 25 leh apply x..? :D
 

dnnsleong

Freshie
Joined
Nov 1, 2008
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
kilang electronik, ya, umur 25 boleh apply. Ini ialah kerja sambilan.
Contohnya,2 minggu, atau 3 hari..tidak tetap. Saya perlukan cantact you, kalau ada kawan pun boleh recommend.
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
yeke?
kilang ape?
position?
 

dnnsleong

Freshie
Joined
Nov 1, 2008
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Kami memberi service kepada banyak kilang electronic. Position di QA department,perkerjaan ialah checking on new incoming. Sila beri contact anda, so saya boleh call you bila ada kerja nanti.
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Kami memberi service kepada banyak kilang electronic. Position di QA department,perkerjaan ialah checking on new incoming. Sila beri contact anda, so saya boleh call you bila ada kerja nanti.

kalau part time leh cntact aku.Jeb 019 4560845
 

dnnsleong

Freshie
Joined
Nov 1, 2008
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
You ada tak kawan kawan yang mau cari kerja? Aku sometimes memerlukan ramai org, sampai 40 org sekali.
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
You ada tak kawan kawan yang mau cari kerja? Aku sometimes memerlukan ramai org, sampai 40 org sekali.

ramai jugak. sume geng2 ade degree. ko kne r bagitau aku detailnye. dekat ngan umah aku bandar baru bangi. anyway ape nama kilang tu?
 

tycocool85

Fun Poster
Joined
Aug 31, 2008
Messages
171
Reaction score
18
Points
15
wah..
beh ni..
aku pn nk lh..
bleh wt part time kn..
aku ngn memb aku nk..
ni no aku..0127322032
 

dnnsleong

Freshie
Joined
Nov 1, 2008
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Jeb, aku tak boleh bagi tau nama kilang itu dulu. sebab saya subcontractor. saya harap you faham, sebab kalau you kerja untuk saya, gaji saya bayar, bukan kilang itu bayar.

jika boleh, saya mahu buat sikit interview ringkas dengan you face to face.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register