Peluang Mendapatkan Pinjaman Peribadi/Perniagaan Daripada Al-Rajhi Bank

CG Sponsors




casanova

Freshie
Joined
Nov 25, 2008
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
Mahukah anda pinjaman peribadi dan perniagaan yang lebih mudah dan diluluskan dalam masa 24 jam dan mengikuti hukum Syarak?

Malah ketahui rahsia pengecualian bayaran balik pinjaman dan mampu memberikan pendapatan yang lumayan.

* Pinjaman sehingga mencecah RM150k!!
* Pinjaman daripada Al-Rajhi Bank
* Hanya perlu isi borang dan salinan kad pengenalan.
* Terhad untuk kawasan KL dan Selangor.

Jika berminat just SMS : <nama>space<no. hp> Kepada 0132107579

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Yelah..CG ni utk kita share & berforum...jangalah letak iklan aje yek..semua kat sini nak tahu nih...den pon dah tak sobar sobar nih...
 

Pelesit Api Malaya

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,549
Reaction score
162
Points
33
Skang eco xdelah stabil sngt... makin bnyk lak pinjaman dari bank yerkk... pelikk... pelikk... :-?
 

ajibs

Fun Poster
Joined
Apr 30, 2007
Messages
291
Reaction score
0
Points
10
cam ader yg tersembunyi jer ni...
 

hantu

Active Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
2,117
Reaction score
1
Points
25
cerita je la terus kat sini... aku pun berminat nak apply biz loan ni kalau betul boleh dapat...err ada upfront tak? kalau ada confirm aku cancel.
 

naj2921

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
tuan tanah tepek iklan je tu..

loan along kot.. :)):))
 

casanova

Freshie
Joined
Nov 25, 2008
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
sorry sebab tak sempat nak reply cepat.. actually benda ni kawan aku minta tolong promotekan.. so aku just tolong pastekan kat sini.. siapa tau mungkin boleh membantu korang.. huhu
 

akay

Banned
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
suh la kwn tu bg detail..

xde detail camner nak apply
 
Sponsored Post
Top
Log in Register