To Sell Peluang memiliki simpanan emas fizikal........

CG Sponsors




Joined
Nov 22, 2008
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
Jika sebelum ini selalu 'out of stock' untuk kita membeli emas kijang dari Maybank, skrg tidak lagi........

Kedai emas kami menjual jongkong emas pada setiap hari termasuk cuti umum.

Kami menjual emas jongkong pada harga LEBIH MURAH ( anggaran 15% murah berbanding dgn harga pasaran )
Sebagai contoh:- harga emas 916 utk pasaran Malaysia pd hari ini 13/11/2008 ialah RM101 pergram tapi kedai saya jual pd harga RM84 pergram.Harga emas kami lebih murah kerana kami mengikut harga emas semasa dunia.

Berat minimum jongkong emas yang kami jual ialah 20gram.

Purata keuntungan tahunan daripada simpanan emas fizikal ialah 29% setahun. (jauh lebih tinggi berbanding dgn Fix Deposit 3-4% setahun atau ASB 7% setahun)

Komisyen sebanyak 1% untuk introducer akan diberikan oleh pihak kami sebagai tanda terima kasih.

Tunggu apa lagi..belilah emas dan jadikan ia simpanan anda...kerana dijangka harga emas akan meningkat pd tahun 2009.
Jika anda benar-2 berminat nak tahu lebih lanjut, tel saya dan saya akan terangkan pd anda dgn lebih terperinci.
Untuk keterangan lanjut sila hubungi 016-4554787 (en.maszan)
 
Sponsored Post

peija06

Super Active Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
6,506
Reaction score
78
Points
70
mcm ni, baik upload dlu gmbo gold bar ni nk tau gak rupa dia..:-?
 

amins33

Super Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
5,481
Reaction score
5
Points
65
3bulan lagi aku beli kot...tgh simpan2 duit ni hihi
 

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
jongkong tu camne rupe? kedai kat ne?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
jongkong tu camne rupe? kedai kat ne?
macam bat bata tu tapi nipis sikit ler...

tuan tanah...apsal murah...emas tu kualiti emas malaysia atau India?
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
x ada update ke , mcm scam je
 

akuorang

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2008
Messages
372
Reaction score
20
Points
15
mmg forum ni utk org mrniaga emas jer ker?
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Nie ok lagi... yang tadi 20kg minimum... nie 20gm minimum.
Logik lah jugak... :)paid:)paid:)paid
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Sponsored Post
Top
Log in Register