BTC USD 38,217.1 Gold USD 1,798.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Peluang kerjaya yang menarik

amaar

Active Member
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,191
Reaction score
25
Points
30
assalamualaikum.....

salam dihulur sebagai pembuka kata.... membuka peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat... peluang menjadi wakil takaful etiqa secara percuma... kami agensi di melaka menganjurkan kursus 2 hari kepada bakal wakil takaful kami yang berminat... dalam kursus ini anda akan diberikan penerangan secara khusus bermula dari latarbelakang syarikat hinggalah membantu rakan kita membuat tuntutan. kursus ini sungguh menarik kepada yang berminat menjadi wakil takaful etiqa yang baru mendapat anugerah antarabngasa 2008. Dibawah jawatankuasa syariah yang dipengerusikan oleh mufti perak datuk seri dr. harussani. selepas kursus 2 hari ini anda akan terus menduduki peperiksaan sebagai wakil takaful secara percuma. saya pasti anda mampu menjawab dengan baik selepas kursus tersebut. anda akan dibimbing oleh leader yang berpengalaman luas dalam takaful etiqa ni.

kursus akan di adakan pada 15hb dan 16hb November 2008 (sabtu dan Ahad)bertempat di Kompleks Al-Khawarizmi Tanjung Bidara, Masjid Tanah Melaka. Sedikit bayaran akan dikenakan untuk 3 kali makan dan minum sehari tuan puan selama 2 hari. minum pagi makan tengahari dan minum petang... kos peperiksaan, penceramah dan tempat kursus ditanggung oleh agensi... saya rasa ini adalah yang terbaik yang dapat agensi sediakan untuk kita untuk memulakan kerjaya kita sebagai wakil takaful etiqa.

saya sebagai leader anda menawarkan duit poket sebanyak RM20 untuk 10 orang yang pertama mendaftar ke kursus tersebut... sangat berbaloi... 10 orang yang pertama hantar nama kad pengenalan dan alamat melalui sms ke 0176785259 akan mendapat duit poket RM20.00.
sekian terima kasih.

sebarang pertanyaan bolehlah sms saya 0176785259
 
Sponsored Post

amaar

Active Member
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,191
Reaction score
25
Points
30
ATURCARA KURSUS

15HB(SABTU)

8.30 pagi - Pendaftaran
Taklimat Ringkas Tentang FTB 1
9.00 pagi - Sesi 1
Pengenalan / konsep Takaful
10.30 pagi - minum pagi
11.00 pagi - Peluang Kerjaya sebagai Wakil Takaful
1.00 ptg - Rehat / Makan Tengahari / Solat Zohor
2.30 ptg - Sesi 2
Produk Takaful
4.30 ptg - Minum Ptg dan bersurai.



16hb (Ahad)

9.00 pagi - Sesi 3
Sambungan Produk Takaful
10.30 pagi - minum pagi
11.00 pagi - sambungan produk takaful
1.00 ptg - makan tengahari / rehat / solat zohor
2.30 ptg - Peperiksaan Takaful
3.30 ptg - peperiksaan tamat
3.45 ptg - minum petang
4.00 ptg - bersurai
 

amaar

Active Member
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,191
Reaction score
25
Points
30
ETIQA Takaful Bhd menerima anugerah Pemasaran Takaful Terbaik pada Anugerah Takaful Antarabangsa 2008 di London, kelmarin.Majlis penganugerahan bersempena Persidangan Takaful Antarabangsa kedua 2008 menyaksikan Etiqa Takaful sebagai syarikat takaful tempatan tunggal yang disenaraikan dalam acara untuk 11 kategori global itu. Syarikat itu dipilih berdasarkan pendekatan inovatif dan pemasarannya untuk kategori itu.
 

amaar

Active Member
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,191
Reaction score
25
Points
30
segalanya bermula disini....

tarikh kursus : 15 dan 16 november 2008
masa : 8.30 pagi hingga 4.30 petang
tempat : Kompleks Al-Khawarizmi Tanjung Bidara masjid Tanah
 

dudin

Active Member
Joined
Sep 30, 2006
Messages
1,148
Reaction score
5
Points
25
Siap ada duit poket lak tu..
 

amaar

Active Member
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,191
Reaction score
25
Points
30
kalau sesiapa berminat boleh call 0176785259
 

brodean

Active+ Member
Joined
Jul 9, 2007
Messages
3,636
Reaction score
73
Points
30
tak rugi dtg..mana tau investment dgn rm20 boleh menjana rm20K..
 

caup2003

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2007
Messages
535
Reaction score
0
Points
10
betul tu...tapi saya masih tercari2...hehehehehe...tapi dah dkt ngan umah kg. saya tu....:D:D
 

amaar

Active Member
Joined
Jul 13, 2006
Messages
2,191
Reaction score
25
Points
30
tak rugi dtg..mana tau investment dgn rm20 boleh menjana rm20K..

kita belajar... sekurang-kurangnya kita dapat ilmu... bina kerjaya tanpa modal... rahsia mcm mana nak capai income rm2000 sebulan. atau lebih... tahun ni ada pakej umrah.... dtg dan dengar baru buat keputusan. tidak ada paksaan. inlah peluang siswazah yang masih lagi belum dapat pekerjaan. jangan banyak mengeluh daripda bertindak. bina pendapatan kita dari bawah. di bantu oleh leader yang hebat
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register