BTC USD 24,238.8 Gold USD 1,799.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Peluang buat duit dengan Astro

awie1661

Freshie
Messages
3
Joined
Mar 16, 2011
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
yeke? takpe la, dah takde razekikan.. nanti kalau ade bagi tau ye.. hehe
 
Sponsored Post

aes

Super Active Member
Messages
9,557
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
dah takde plk .... br nak try
 

NightFury

Active+ Member
Messages
3,496
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,496
Reaction score
14
Points
25
Salam rakan2 semua,

Disini saya nak membuka peluang kepada semua rakan untuk mencari side income dengan menjual pakej astro. Ni kira cam agen jual pakej astro la.

Sabar, baca dulu sampai habis sebelum membuat sebarang keputusan :p

Nak jual pakej astro ni banyak cara, boleh buat fulltime ataupun part time. Jual pun senang, ramai yang nak langgan astro ni. Tak perlu bayar apa2 pun waktu mendaftar. Nak jual cara mana, terserah, iklankan online boleh, door to door boleh, word of mouth bley, pendek kata, tepuk dada tanya selera :D

Sesapa yang berminat nak mencuba jadi agen jual astro ni, sila la bagi saya email untuk saya hantar borang daftar jadi agen.

Ada soalan sila post sini atau pm saya. Insyaallah saya akan cube menjawab segala soalan.. :)cgrock




thread dh lama., msh ada lgi ke ? email ke [email protected]
 

lie_turbine

Fun Poster
Messages
598
Joined
Nov 9, 2009
Messages
598
Reaction score
1
Points
15
Komisen

Salam, tuan .. ada lg ke , ada mmber nk suscrbe astro ni
 

Kieyy669

Freshie
Messages
2
Joined
Jan 12, 2022
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Salam rakan2 semua,

Disini saya nak membuka peluang kepada semua rakan untuk mencari side income dengan menjual pakej astro. Ni kira cam agen jual pakej astro la.

Sabar, baca dulu sampai habis sebelum membuat sebarang keputusan :p

Nak jual pakej astro ni banyak cara, boleh buat fulltime ataupun part time. Jual pun senang, ramai yang nak langgan astro ni. Tak perlu bayar apa2 pun waktu mendaftar. Nak jual cara mana, terserah, iklankan online boleh, door to door boleh, word of mouth bley, pendek kata, tepuk dada tanya selera :D

Sesapa yang berminat nak mencuba jadi agen jual astro ni, sila la bagi saya email untuk saya hantar borang daftar jadi agen.

Ada soalan sila post sini atau pm saya. Insyaallah saya akan cube menjawab segala soalan.. :)cgrock
Salam rakan2 semua,

Disini saya nak membuka peluang kepada semua rakan untuk mencari side income dengan menjual pakej astro. Ni kira cam agen jual pakej astro la.

Sabar, baca dulu sampai habis sebelum membuat sebarang keputusan :p

Nak jual pakej astro ni banyak cara, boleh buat fulltime ataupun part time. Jual pun senang, ramai yang nak langgan astro ni. Tak perlu bayar apa2 pun waktu mendaftar. Nak jual cara mana, terserah, iklankan online boleh, door to door boleh, word of mouth bley, pendek kata, tepuk dada tanya selera :D

Sesapa yang berminat nak mencuba jadi agen jual astro ni, sila la bagi saya email untuk saya hantar borang daftar jadi agen.

Ada soalan sila post sini atau pm saya. Insyaallah saya akan cube menjawab segala soalan.. :)cgrock
[email protected] 0177509184. Plese call or email
 

Kieyy669

Freshie
Messages
2
Joined
Jan 12, 2022
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Salam rakan2 semua,

Disini saya nak membuka peluang kepada semua rakan untuk mencari side income dengan menjual pakej astro. Ni kira cam agen jual pakej astro la.

Sabar, baca dulu sampai habis sebelum membuat sebarang keputusan :p

Nak jual pakej astro ni banyak cara, boleh buat fulltime ataupun part time. Jual pun senang, ramai yang nak langgan astro ni. Tak perlu bayar apa2 pun waktu mendaftar. Nak jual cara mana, terserah, iklankan online boleh, door to door boleh, word of mouth bley, pendek kata, tepuk dada tanya selera :D

Sesapa yang berminat nak mencuba jadi agen jual astro ni, sila la bagi saya email untuk saya hantar borang daftar jadi agen.

Ada soalan sila post sini atau pm saya. Insyaallah saya akan cube menjawab segala soalan.. :)cgrock
[email protected] 0177509184 tolong pm. Berminat
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register