Pelik tp Benar!!Penangan Teh bunga PakLonG....

CG Sponsors




kickdafella

Fun Poster
Joined
Oct 11, 2010
Messages
472
Reaction score
5
Points
15
sedap air ni,tahun ni balik kg awal leh try lg,slalo ny wife pusing2 bazar,aku akn terus beratur snng jmt ms
 
Sponsored Post

BOCEH

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
28,325
Reaction score
78
Points
120
dah beli awal ramadhan haritu.cuma tahun ni lebah xdak mcm selalu..sedap air ni
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,039
Reaction score
417
Points
141
sedap camne pun aku xkan sanggup buang masa beratur panjang2 gitu
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,857
Reaction score
321
Points
141
Ape bahan dia guna smpai q org?

Aku igt nk buatlah

Sempat lg jual kt bazar ni
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
18,045
Reaction score
1,388
Points
206
sedap camne pun aku xkan sanggup buang masa beratur panjang2 gitu
samo mcm den. den akan cari gerai/kedai yg org tak dtg beli, kek situ den akan beli air/kuih/mknn

tapi serius sejak 1st day poso sampai harini den blm jejak kaki laie ke bazar ramadan sbb tak suko sesak2 ekekekkee:))
 

nationagainstzionist

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
5,675
Reaction score
183
Points
73
tahun ni air kathira pak .... ntah hape ntah ..yg trending skrg...1 botl rm14..masyuk2
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,334
Reaction score
1,576
Points
596
teringin la nak minum huhuhu
 

nx105

Active Member
Joined
Jan 20, 2009
Messages
1,950
Reaction score
199
Points
33
msalah yg beratur x ganggu kedai lain ke? nampak cam duk depan kedai lain je
 
Sponsored Post
Top
Log in Register