Pelik ke tak..

CG Sponsors




little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
Tgh hari td, maser lily nk g sogo, dlm kol 12.10 tgh hari, kat federal hiway, sblom midvalley.. tgh bwk keter laju2 tiba2 ada KURA2 MELINTAS JALAN

sket lg nk kener, mujur keter lily tak langgar dier tp keter lain tak tau la, cian dier :(

besar gak kura2 tu, lebih 5 tahun kot umur dier, besar 2 tapak tgn.. mula2 ingatkan plastik bag yg bergerak ditiup angin #:-S

korang raser la dr maner dtgnyer kura2 tu ~X(~X(

updated 13/4/10>>



er...sbnrnye..aku pn kene mcm ko gak lily..smlm balik ikut NKVE, nk ke bukit raja..skali nmpk kura2 lintas jalan. Aku pn cepat2 stop, sbb masa tu kete n lori boleh tahan gak byknye..masa tu dlm kol 11.45-12.00mlm camtu. Aku riso kura2 tu kene gilis, so, nk x nk aku tpakse lari gak nk selamatkn dia..yg peliknya, area kiri tu longkang besar, so, mana dtgnya?

Lepas aku amik tu, tetiba ada india lalu nek moto, mcm nk stop je tgk kura2 tu..aku riso lak kalu2 india tu amik kura2 tu kalau aku lepaskn dia..so, aku bawak balik..ni tgh dok pk mana nk lepaskn..kalau aku balik perak ujung mgu ni, aku pelaskn kt kg aku le, xpn, aku lepaskn kt tasik area Plaza Alam Sentral tuh..ntah le..tgk dl cemane..tp tgk condition kura2 tu teruk gak, dh pecah2 cengkerang dia, agaknya dh kena langgar sket kot...
 
Last edited:
Sponsored Post

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,213
Reaction score
1,116
Points
201
Huh... Ini macam pun ada ka...?

Dtg dari parit la tuh, or sg gombak... parit kt area k.l mostly ade link dgn sg gombak... x pelik aarr...hehhe
 

Mr DoN

Active+ Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
4,218
Reaction score
105
Points
33
huhuhu.. klu aku la yg terjumpa kura2 tu, aku amik simpan.. :)
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
Tgh hari td, maser lily nk g sogo, dlm kol 12.10 tgh hari, kat federal hiway, sblom midvalley.. tgh bwk keter laju2 tiba2 ada KURA2 MELINTAS JALAN

sket lg nk kener, mujur keter lily tak langgar dier tp keter lain tak tau la, cian dier :(

besar gak kura2 tu, lebih 5 tahun kot umur dier, besar 2 tapak tgn.. mula2 ingatkan plastik bag yg bergerak ditiup angin #:-S

korang raser la dr maner dtgnyer kura2 tu ~X(~X(
kesian kura-kura tuh...
 

inspire

Active Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
1,190
Reaction score
4
Points
25
pelik bin ajaib.. die dh sesat dlm hutan konkrit.. huhuhuh..
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
baru balek shoppin kt mid valley:p
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
kalu katak kena pijak = mati katak

kalu kura² kena pijak = mati ________??? hehehe
 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,581
Reaction score
489
Points
131
Kesian kat kura2 tu. Kat situ kan ada sungai.
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101
apa khabar kura2 tu skrg..harap dia post sini
 
Sponsored Post
Top
Log in Register