Pelekat Ubuntu Kini Dijual! Panasss!

CG Sponsors




rodaira

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,677
Reaction score
312
Points
41
Salam semua...

bagi peminat2 dan pengguna Ubuntu....kini korang ada cara nak tunjukkan bahwa korang rasa bangga ngan Ubuntu!

Aku dan kawan dah usahakan projek pelekat Ubuntu 'Powered by' jadi korang pasni rs gah gak le bila pakai ubuntu.

korang leh tgk kat jomlinux.com atau klik kat sini.

aku gak buh gmbr spy korang leh tgk pelekat tu camne.

 
Sponsored Post

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Kerana Ubuntu Theme for Windows XP ni laaa.. tak pasal2 saya punya PC kena format semula...huhuhu...
 

rodaira

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,677
Reaction score
312
Points
41
mgkn tu psl mgkn windows sdkt dengki kat ubuntu theme smpi rosak kot...hehe...penah wat theme windows dlm ubuntu..ok je..takde masalah tp dah tukar plak theme ala2 mac os x.
 

minc

Active+ Member
Joined
Oct 2, 2006
Messages
4,303
Reaction score
10
Points
25
lawa gak pelekat tu....:))
 

rodaira

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,677
Reaction score
312
Points
41
1 set = 4 keping

1 set = RM 2.50
3 set = RM 6.80

Penghantaran Percuma!
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,122
Reaction score
90
Points
80
..aku masih pakai Fedora lagi..
 

BobROK

Fun Poster
Joined
Feb 22, 2009
Messages
158
Reaction score
0
Points
10
aku gune ubuntu sticker yang free dengan cd dier...
sajer aku order from site...
ade 4 keping...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register