To Sell Pelbagai jenis T Shirt Baru...

CG Sponsors




xump

Freshie
Joined
Nov 14, 2010
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
-T-Shirt sempoi...

-Kain lembut dan sejuk...

-Sesuai untuk di pakai ke mana saja... Hahaha...

-Harga hanya RM20/25/30/35 termasuk Pos... (kalo amek Sendiri Lagi Murah)

-Beli borong harga sangat-sangat special....

-Anda juga boleh kunjungi kami di Tapak Down Town Jln Reko,Bangi...

-Kepada student2 berhampiran,nantikan kemunculan kami....huhu

-Anda boleh hubungi saya 0172028516 (zam) atau 0176268336 (naz)
 
Last edited:
Sponsored Post

blink_182

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
9,786
Reaction score
21
Points
65
borong tshirt

1000pcs keatas ke

bro bawak contoh kain...n kami cari kain sebijik mcm contoh

kami ader kilang kain di bangkok n leh cari kain mcm ne yg bro nak
 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Nape tak upload gambar kat sini je..ramai2 bleh tgk..
 

xump

Freshie
Joined
Nov 14, 2010
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
Nape tak upload gambar kat sini je..ramai2 bleh tgk..
Bkn tak nak.... Newbie sebenarnye dlm CG ni... Td try upload,tak dapat plak... Minta maaf banyak2 yer... Tapi kalo btl2 berminat blh bg e mail.... Beli borong blh,satu2 pn blh.... sms pn dilayan
 

paklie76

Junior Member
Joined
Aug 4, 2010
Messages
94
Reaction score
0
Points
6
hahahahha as,kum....
tokey besar....emailkan harga borong untuk baju dato pada aku..
sekali ngan pic nye lah...... [email protected]
k
 

ezwan82

Super Active Member
Joined
Oct 25, 2010
Messages
5,088
Reaction score
0
Points
60
kasi tepek la gambo daaa...baru meniaga katanya....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register