To Sell pelbagai barang2 luar negara yg tiruan

CG Sponsors




haqi1611

Active+ Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
3,920
Reaction score
18
Points
25
salam...
aku nk try wat biz..
n berminat nk jual pa2 brg pon yg gred AA gak er..
tp x tau mcm mn nk dpt kan brg2 tu...
so aku nk minta bantuan yg pro2 kt sini...!
leh bg pendapat n idea...
or leh bg cntc2 yg aku leh cntc tuk wat biz ni...!
 
Last edited:
Sponsored Post

ichizen98

Fun Poster
Joined
Nov 1, 2009
Messages
589
Reaction score
6
Points
15
salam org da kurang amik dr siam skang ni byk amik dr vietnam cuba la
 

Usahawan Muda

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
29
Points
30
siam kamu pergi je ke padang besar or rantau panjang....
tpi siam best pakaian sukan dan jersey je...
yg lain baik ambik kat china or vietnam
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Nak ambil kat Vietnam & China tu kena pi sendiri ke sana ke?
Ke melalui agent kat Malaysia?
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
nk sng g je ke petaling street or chow kit...

opps, sane byk brg shina, brg siam x sure la, rasenye same gak...
 

haqi1611

Active+ Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
3,920
Reaction score
18
Points
25
x kisah la brg mn2 pon..
asal kan aku dpt tau cam na nk
cntc org tgh ka... or ?
 

remi

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2007
Messages
126
Reaction score
0
Points
10
cuba google mantrade trading...
 

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
hmm.. ape barang yang leh jual lagi kat sini.. nak pegi cina pun xdapat member lagi.. takut buntu katsana nanti
 
Sponsored Post
Top
Log in Register