pelapor aduan rasuah dikenakan tindakan

CG Sponsors




nippon_hokage

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2008
Messages
856
Reaction score
3
Points
15
Lbih pada undeng2 n ilmiah rasanya topic ni….harap2 mod x diverd ke politik yek…:-?



Ms 7 berita harian hari ni tue 16 dis……sorry den blum blajo link2 ni….nanti ada sng den ushakan….psl tenet ni den Cuma focus kat graph jek


ADUAN YG X BERASAS JEJASKAN KERAJAAN JALANKAN SIASATAN…n hukuman perlu dikenakan …….memetik kata2 yb datuk razali ibrahim…….detail baca kat bh hari ni yek….lain kali den paste kan link….mata dah berat sgt




Yb muar ni den ada suka skit sma dgn yb zul pas…..dua2 den admire……



LGE said “ harap dipertimbang ahli pembangkang diberi tempat dlm ahli lembaga pengarah SPRM “….klo cam PAC tu pong cung jugek….baru ada chek n bal




p/s : den setuju bebenor dgn usul boss yem kita tu…lawyer ni kalo dah mula berfikir…sng kita2 ni insan kutit x payah penat2 sgt otak pikir..x ke buang masa byk org klo aduan tu takat2 surat laying jek n x de sumber2 sahih…cam bank transaction ke…geran keta nama bapak yg x berkerja ke..apa2 bukti sahih le..Kes melibat kan TGNA tu …buang masa n duit tul duk nyiasat…pi settle kes2 lain lagi baik pegawai2 tu dri foc jek buang masa n duit.…den doakan utk 2 yb melayu islam yg den sebut tadi panjang umur….amin....:)cgrock


Moga2 anak cucu kita nanti dapat manfaat if ura2 ni jadi 1 undeng2….tido dlu yek
 
Sponsored Post

visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
Lbih pada undeng2 n ilmiah rasanya topic ni….harap2 mod x diverd ke politik yek…:-?



Ms 7 berita harian hari ni tue 16 dis……sorry den blum blajo link2 ni….nanti ada sng den ushakan….psl tenet ni den Cuma focus kat graph jek


ADUAN YG X BERASAS JEJASKAN KERAJAAN JALANKAN SIASATAN…n hukuman perlu dikenakan …….memetik kata2 yb datuk razali ibrahim…….detail baca kat bh hari ni yek….lain kali den paste kan link….mata dah berat sgt




Yb muar ni den ada suka skit sma dgn yb zul pas…..dua2 den admire……



LGE said “ harap dipertimbang ahli pembangkang diberi tempat dlm ahli lembaga pengarah SPRM “….klo cam PAC tu pong cung jugek….baru ada chek n bal




p/s : den setuju bebenor dgn usul boss yem kita tu…lawyer ni kalo dah mula berfikir…sng kita2 ni insan kutit x payah penat2 sgt otak pikir..x ke buang masa byk org klo aduan tu takat2 surat laying jek n x de sumber2 sahih…cam bank transaction ke…geran keta nama bapak yg x berkerja ke..apa2 bukti sahih le..Kes melibat kan TGNA tu …buang masa n duit tul duk nyiasat…pi settle kes2 lain lagi baik pegawai2 tu dri foc jek buang masa n duit.…den doakan utk 2 yb melayu islam yg den sebut tadi panjang umur….amin....:)cgrock


Moga2 anak cucu kita nanti dapat manfaat if ura2 ni jadi 1 undeng2….tido dlu yek
sah awak ni dah ngantuk tahap gaban!

susah gak nak fahamkan apa yang awak tulis ni... :-?
 

azri1984

Fun Poster
Joined
May 13, 2008
Messages
223
Reaction score
1
Points
15
pegi tido dlu
nt dh bgun tulis balikkk...
tak pahamm sgtt..
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Maknanya... pengadu kena kerja kuat dapatkan bukti dulu. Serah bukti pada BPR. BPR goyang kaki lah, jadi POSMEN je kalau gitu !
 

nippon_hokage

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2008
Messages
856
Reaction score
3
Points
15
Maknanya... pengadu kena kerja kuat dapatkan bukti dulu. Serah bukti pada BPR. BPR goyang kaki lah, jadi POSMEN je kalau gitu !

sng2 nanti den taip panjang2.....


p/s : sng nak nak trace acc bank sekarang ni....nak chek geran keta pn simple sgt....x tau den ble ajarkan.....:)cgrock



out dlu nak baring sat .....break smntara nggu DJi index open...:-?
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
ko pakai bahasa greek kuno ka bro:))
 

z3t_ex

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
sng2 nanti den taip panjang2.....


p/s : sng nak nak trace acc bank sekarang ni....nak chek geran keta pn simple sgt....x tau den ble ajarkan.....:)cgrock



out dlu nak baring sat .....break smntara nggu DJi index open...:-?
bilo nk ajor cara trace tuh?:">
 

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
Adehh...bahasa melayu apa yang digunakan nih...pening aku nak paham...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register