Pelanggan Unifi Sedia Ada Akan Menerima Naik-Taraf Sehingga 800Mbps

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,413
Reaction score
241
Points
63
Taman aku infra pun xde.
Padahal tengah bandar.
Taman sebelah dah ada,
rumah kedai depan taman ni dah ada,
Taman nin entah bila nak masuk.

Ada sape2 tahu cara nak mohon TM pasang fiber?

P/s : dah check dalam web, taman ni belum support.
 
Sponsored Post

imabiz

Active Member
Joined
Mar 27, 2009
Messages
2,200
Reaction score
17
Points
38
Mcm mana nak claim rebat dua bulan problem tak dapat guna streamyx.. bila nak claim customer servis pusing cakap problem wayar internal.. padahal kontraktor dan techncian tukar wayar luar yang problem siap bagitau lagi mmg wayar mereka yang problem. tapi bila nak claim rebat pusing pulak taknak bagi rebat. Pedajal la tm ni.. kalau ade pilihan lain dah lama saya tukar provider lain..
 

epozer

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 2, 2010
Messages
14,354
Reaction score
365
Points
0
Mcm mana nak claim rebat dua bulan problem tak dapat guna streamyx.. bila nak claim customer servis pusing cakap problem wayar internal.. padahal kontraktor dan techncian tukar wayar luar yang problem siap bagitau lagi mmg wayar mereka yang problem. tapi bila nak claim rebat pusing pulak taknak bagi rebat. Pedajal la tm ni.. kalau ade pilihan lain dah lama saya tukar provider lain..
email skmm kejap je dapat rebet
 

Whitefall

Freshie
Joined
May 22, 2016
Messages
45
Reaction score
2
Points
0
Location
Kuala Lumpur
Mcm mana nak claim rebat dua bulan problem tak dapat guna streamyx.. bila nak claim customer servis pusing cakap problem wayar internal.. padahal kontraktor dan techncian tukar wayar luar yang problem siap bagitau lagi mmg wayar mereka yang problem. tapi bila nak claim rebat pusing pulak taknak bagi rebat. Pedajal la tm ni.. kalau ade pilihan lain dah lama saya tukar provider lain..
Report ngan MCMC.
 

pangkreng

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2012
Messages
2,800
Reaction score
4
Points
0
Location
Masai
Mcm mana nak claim rebat dua bulan problem tak dapat guna streamyx.. bila nak claim customer servis pusing cakap problem wayar internal.. padahal kontraktor dan techncian tukar wayar luar yang problem siap bagitau lagi mmg wayar mereka yang problem. tapi bila nak claim rebat pusing pulak taknak bagi rebat. Pedajal la tm ni.. kalau ade pilihan lain dah lama saya tukar provider lain..
saya baru terminate stimix...tenang fikiran
 

danialm

Fun Poster
Joined
Jun 6, 2008
Messages
173
Reaction score
3
Points
0
Aku punya plan unifi rm179
Dah upgrade turbo 500mbps
Ingat nak downgrade rm129 100mbps
Mengarut je internet laju2 ni.
Kat umah guna smartphone je..
bro..bole try call unifi cs..minta utk downgrade package hypptv..sy buat mcm tu..skang ni sy bayar RM129+6 sst..utk 500mbps..syg nk terminate 😅😅..layan netflix dan hd streaming..mantopp
 

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,617
Reaction score
257
Points
0
Location
SRI MANJUNG
Taman aku infra pun xde.
Padahal tengah bandar.
Taman sebelah dah ada,
rumah kedai depan taman ni dah ada,
Taman nin entah bila nak masuk.

Ada sape2 tahu cara nak mohon TM pasang fiber?

P/s : dah check dalam web, taman ni belum support.
sama la... bila tanya tiada peruntukan..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register