Pelan Unifi Basic 30Mbps Baru Diumumkan – RM79 Sebulan Dengan 60GB Kuota Data

CG Sponsors




eizjoe

Super Active Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
6,175
Reaction score
37
Points
70
Aku masih guna streamyx 2mbps rm110 sebulan
 
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,539
Reaction score
431
Points
91
cukup kuota speed 128kbps ja. agak2 la tm oi
 

tm1

Active+ Member
Joined
Dec 31, 2005
Messages
3,032
Reaction score
29
Points
40
Aku masih guna streamyx 2mbps rm110 sebulan
Balik kg, masih guna 384kbps..rm38 sebulan.
Mcm xbergerak data tu ~X(

Sepatutnya dah boleh bagi free upgred 1-2mbps :mad:
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,539
Reaction score
431
Points
91
Balik kg, masih guna 384kbps..rm38 sebulan.
Mcm xbergerak data tu ~X(

Sepatutnya dah boleh bagi free upgred 1-2mbps :mad:
setuju sgt bro. aku pun ada streamyx rm38. patut free upgrade kpd 2mbps
 

BRAVOZULU

Active Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
1,533
Reaction score
145
Points
33
aku dah guna unifi basic rm79 nii, best dan laju. kouta 60 gb tu banyak laa pada aku sebab aku tak de download apa apa sangat cuma tengok youtube kat smart tv jeee. sebelum ni guna streamyx slow dan lemau manjang.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register