Pelan Unifi Basic 30Mbps Baru Diumumkan – RM79 Sebulan Dengan 60GB Kuota Data

CG Sponsors




copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,425
Reaction score
394
Points
131
dah alang2 mampu rm119, elok tambah rm10 dapat la speed 100Mbps.

hahaha.

aku so far takde keperluan utk ada internet fibre kat rumah ni. masing2 guna internet henpon.. tgk la tahun depan mcm mana.

kot2 ada pelan RM50 utk 20Mbps.
asal mmg aku amik rm129 utk 100mb,tapi x support sampai 100mb jd dia tuka harga rm119 utk 30mb, still aku rasa rugi sbb ada harga rm89 30mb unlimited
 
Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,539
Reaction score
431
Points
91
Kepada pengguna router TPLink Archer C1200 yg dibekalkan oleh TM. Router ini cepat panas. Untuk menjaga prestasi dan jangka hayat router,sila off router anda sebelum tidur
 

keduraw

Fun Poster
Joined
Feb 24, 2009
Messages
892
Reaction score
3
Points
25
Kepada pengguna router TPLink Archer C1200 yg dibekalkan oleh TM. Router ini cepat panas. Untuk menjaga prestasi dan jangka hayat router,sila off router anda sebelum tidur
router streamyx pun sama jg.. panas

aku pasang 2 kipas cpu. guna timer

setiap kipas run 12jam.. so 2 kipas running 24jam:cool:
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
6,998
Reaction score
229
Points
73
setakat guna tplink ni ok lg x pernah tutup..
 

playar

Fun Poster
Joined
Jun 13, 2012
Messages
907
Reaction score
11
Points
15
dir615 oren lejen walaupun lapuk. masih terserlah.. tplink/dlink masih jd simpanan lg...
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,503
Reaction score
1,946
Points
206
Kepada pengguna router TPLink Archer C1200 yg dibekalkan oleh TM. Router ini cepat panas. Untuk menjaga prestasi dan jangka hayat router,sila off router anda sebelum tidur
router ni memang cikai.
dahlah senang kena sambar petir.
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,539
Reaction score
431
Points
91
Percuma Bil UNIFI sehingga 31Dec.
#khabarbaik

TM buat promo KAWKAW.

Untuk pelanggan baru dan pelanggan sedia ada.

Anda boleh TEBUS bil percuma selama 3 bulan ini bermula 1/10 - 31/12.

Bagi pelanggan sedia ada pembaharuan kontrak selama 24 Bulan dikenakan sekiranya anda menebus PROMO ini.

Bagi PELANGGAN BARU. Anda hanya perlu daftar Unifi dan TIDAK PERLU BAYAR Bil sehingga 31 Dec 2019!

Ya. Anda hanya mula bayar pada Januari 2020.

Bagi pelanggan sedia ada, cara untuk menebus PROMO ini adalah melalui.

1. Apps MyUnifi
2. Walk in ke TMpoint
3. Call 100
4. Unifi Self Care unifi.com.my/campaign/paynothing
 
Sponsored Post
Top
Log in Register