Pelajari Cara Mejana Wang Scara Online (MOT) "Ada Yg Telah Dapat RM600 Dlm Smingu"

CG Sponsors




wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
Pelajari Cara Mejana Wang Scara Online (MOT) "Ada Yg Telah Dapat RM600 Dlm Smingu"

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Saya ingin berkongsikan sedikit mengenai dan info bagaimana hendak menjana wang melalui internet dengan betul. Saya terjumpa kelas ini, mereka mengajar kita dari asas hinggalah kita benar-benar mahir. Anda jangan risau, mereka takkan meminta bayaran yuran mingguan jika anda langsung tak dapat menjana wang dalam masa seminggu malah mereka akan memulang semula duit yuran pendaftaran anda.

Anda jangan risau, kelas tu akan mengajar kita menggunakan bahasa melayu,sebab kelas itu memangg khusus disediakan untuk orang melayu dan juga orang yang faham bahasa melayu.Kelas itu dipanggil Money Online Tutor atau singkatannya MOT.


Han Kaze: Apa itu MOT?
Kelas Secara Maya yang akan mengajar kita asas teknik penjanaan wang melalui internet dalam tempoh masa sebulan sahaja. MOT juga mempunyai tutor dan guru yang muda dan juga berpengalaman dalam bidang marketing dan programming.

Apa kelebihan MOT?
-Private Forum
-Private Chatting (Anda chat bersama tutor)
-Community Room (Chat bersama pelajar-pelajar lain)
-Video Tutorial
Han Kaze: Apa yang anda akan belajar melalui MOT?
-Bagaimana hendak menjadi pencipta produk!
-Bagaimana hendak menjadi seorang publisher yg berjaya!
-Video marketing skill
-Stay One Keyword Method.
-Advertising Placement Trick
-How to be a fake millionaire to real millionaire method!
-Build Own Sales Letter Website.

Beberapa hari yang lalu saya ada buat promosi kat sini dah ada yang promo kat web putera untuk cari 20 tester MOT ini....
beberapa orang pelajar yang belajar dalam MOT ini sudah mula mendapat hasil daripada apa yang dipelajari...


ada antara mereka yang telah dapat mengaut keuntunggan sebanyak RM600, RM500, RM300 dan RM100 dalam masa kurang seminggu...

Yuran penyertaan MOT ini hanyalah RM150 untuk pembelajaran selama seminggu, tetapi buat masa sekarang yuran yang dikenakan adalah sebanyak rm100 sahaja sebelum pelancaran pada 01.01.09....


Ni antara testimoni yang dah ada, saya copy paste jer drpd private forum kat 3nee:
Assalamualaikum,

Saya mia salah seorang warga 3nee.com dan juga salah seorang pelajar mot. Pada mulanya memang saya agak curiga dengan mot ni,sebab yelah, dia masih baru dan rasanya dia punya launch time belum lagi kot. Walaubagaimanapun, saya join kelas mot ni free di atas jemputan admin 3nee ke atas semua ahli2 3nee.com. Sehari dua, mungkin bunyinya agak sukar untuk difahami tapi selepas seminggu saya belajar, saya dah mulai faham cara2 dan method marketing yg si cikgu admin iaitu tutor kami.

Selepas seminggu saya belajar, cikgu admin telah pun mengadakan test day bagi menguji teknik nya terhadap kami, tidak beberapa lama kemudian, tak sampai 24 jam, mot telah mendapat 2 orang pelajar baru yang menyertainya di bawah saya.

Anda bayangkan 2 orang, komisen per person pula adalah RM100, bermaksud pada hari tersebut saya telah earn RM200 dengan mot sahaja.

Jadi kepada yang berminat saya rekemenkan anda belajar di mot ni, memang hebat kelas online ni, ada chatcommunity, private forum, 1 on 1 tutoring dan bakal dilancarkan pula adalah video tutorial. Mungkin yuran pendaftaran dan yuran mingguan adalah sangat mahal mana taknya RM400 sebulan bayar ke mot, tapi kalau nak dibandingkan keuntungan yang anda buat contohnya macam saya, hanya satu hari sahaja saya dah earn RM200, kalau 30 hari dah berapa? Jadi bagi saya RM400 itu adalah angka yang sangat kecil kalau nak dibandingkan dengan teknik dan cara pengajaran yang disampaikan kepada anda.Jadi sertailah mot, saya jamin ia adalah kelas online yg berkualiti tinggi.

"Menuntut Ilmu itu Adalah Tuntutan Islam!"

wow mia dah start to posting her testimoni, so i..

ok, have fun anyway guys, aku malas nak cite panjang2 macam si mia ni, sebab aku ni tergolong dalam simple guys. MOT?Tipu je kelas ni, jangan percaya, korang jangan masuk guys, kencing lebih. >:)(Kurang sket saingan aku )) . Macam admin cakap, kalau korang nak buat juta-juta, tinggalkan mot ni, sebab mot bleh buat hanya RM10 ribu sebulan sahaja . Mendalam maknanya tu admin.

Itu terpulang pada korang nak percaya atau tidak sebab aku pun bagi testimoni ni pun sebab aku nak ucapkan terima kasih kepada admin kerana mengajar aku beberapa teknik yang tinggi nilainya. Even aku tak seterrer mia, bleh earn RM200 dalam tempoh 24jam, aku hanya dapat earn RM500 seminggu iaitu 7 hari. Aku baru join minggu lepas, dan dah amik take action lebih kurang seminggu bermakna aku dah belajar 2 minggu, kire lambat jugalah aku ni. Sebab si mia yang baru join seminggu dah bleh take action cepat inikan pula aku. Jadi kengkawan, aku just nak rekemenkan korang masuk mot ni, kalau korang xnak xpe, kurang saingan aku xdelah yg nak sibuk2 minta 1 on 1 tutoring kat admin.

Jadi camtu jelah, have fun fellas


Ada jaminan money back gurantee jika anda tidak dapat pulangan dalam masa sebulan...

Anda akan
Kalau anda berminat untuk pelajari kesemua pelajaran-pelajaran dan merasai kelebihan diatas, bolehlah pm saya atau bincang di sini. Tq.
 
Last edited:
Sponsored Post

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
bump!!!!!!!


to RM100 pula,

Memang dia pulangkan RM100 yuran pendaftaran sekiranya anda tidak berjaya peroleh RM100 sehari, bukan sehari je, tetapi untuk hari seterusnya....yuran mingguan pula anda tidak perlu bayar hingga anda jana RM100 sehari dalam testing day mot.

Bayar Yuran Pendaftaran >> Belajar Lesson 1 >> Testing Day >> Result Day

Kalau berjaya,

Result Day >> Bayar Yuran Mingguan >> Belajar Lesson 2 >> Testing Day >> Result Day.

Kalau tak berjaya,

Result Day >> Tidak Perlu Bayar Yuran Mingguan >> Diberi 2 Option (Nak Teruskan Atau Berhenti dari mot)

Kalau anda pilih teruskan,

Tidak Perlu Bayar Yuran Mingguan (Duit Pendaftaran Tak Dipulangkan) >> Tutor Try To Solve The Problem >> Testing Day >> Result Day

Kalau anda pilih untuk stop join mot,

Duit Yuran Pendaftaran Dipulangkan >> Surat Berhenti (Emel) & Request Feedback

Faham x guys???

Dia ada 5 lessons dalam chatcommunity,

lesson 1 - Pemilihan Niche, Marketing 3nee Product & Forum Marketing
lesson 2 - Marketing Hot & New Product & Using Video Marketing
lesson 3 - Marketing Clickbank Product & Using Google Adwords Marketing
lesson 4 - Produce Your Own Product
lesson 5 - Build You Own Sales Letter Websites

After testday tak bermakna kita akan terus earn RM100, sebab dia akan minta kita stop dan masuk new lesson. Lepas abes belajar baru lah anda akan rasai kesan daripada kelas MOT
 
Last edited:

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
bump lagi...
jom join kelas MOT...
anda akan pelajari teknik penjanaan wang secara online dari asas sehingga anda menjadi pro...
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
bump lagi.....
anda akan pelajari teknik mendapatkan wang secara online di sini....
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
Jom sertai MOT sekarang...
dah ada ahli yang dapat rm600 dalam masa kurang seminggu....
 

kamal_kampong

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2007
Messages
16,675
Reaction score
839
Points
171
emm..x der org post pun thread bro nih..

biar sy tolong angkatkan sikit..:)
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
bump...
jangan malu untuk bertanya...
dah 2 orang yang minat n nak join...
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
suh diorg bg testi by post la kat sini..baru menarik :)
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
suh diorg bg testi by post la kat sini..baru menarik :)
yup...
nak bagi la ni...
dalam proses...
sabar ye...
kelas ni masih baru...
baru bbrp hari lalu bg free kat 10 orang kat CG nak jdkan tester...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register