Pelajar tingkatan tiga dirogol lelaki baru dikenali menerusi Facebook

CG Sponsors




mazri_2008

CG Top Poster Club
Joined
Nov 9, 2008
Messages
49,651
Reaction score
4,324
Points
201
JEMPOL: Seorang pelajar Tingkatan Tiga dirogol lelaki baru seminggu dikenali menerusi Facebook di sebuah hotel di Bahau tengah malam kelmarin.

Pemangku Ketua Polis Daerah Jempol, Deputi Superintendan Mohd Hafiz Muhammad Nor, berkata mangsa berumur 15 tahun dilaporkan mengikut suspek berusia 32 tahun dengan menaiki kereta pada jam 12 tengah malam.

Katanya, suspek kemudian membawa gadis berkenaan ke hotel dan merogol mangsa yang juga pelajar di sebuah sekolah menengah di daerah ini.

"Pada jam 8 pagi suspek dan mangsa keluar hotel sebelum suspek kemudian membawa mangsa bersiar-siar sekitar bandar Seremban.

"Suspek kemudian menghantar mangsa yang juga anak sulung daripada tiga beradik pulang ke rumahnya pada jam 10 malam," katanya dalam satu kenyataan.

Mohd Hafiz berkata, mangsa yang tidak berpuas hati dengan kejadian itu membuat laporan polis di Balai Polis Bahau pada jam 6.55 petang semalam.

Katanya, mangsa kemudian dibawa ke Hospital Tuanku Ampuan Najihah (HTAN), Kuala Pilah dan pemeriksaan mendapati terdapat kesan koyakan pada kemaluan mangsa sebelum mangsa ditahan wad di hospital berkenaan.

"Suspek yang bekerja sebagai pembantu kedai makan milik keluarganya kemudian ditahan polis bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan.

"Berdasarkan siasatan, mangsa tinggal bersama neneknya di sebuah kampung di Bahau manakala kedua ibu bapanya sudah bercerai" katanya.

 
Sponsored Post

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
24,574
Reaction score
3,695
Points
236
hairan, ini kejadian pertama di Malaysia dan kejadian sebagini tidak pernah berlaku di Malaysia sebelum ni.. mungkin sebab tu mangsa tidak arif dengan kejadian kenalan baru membawanya ke hotel ..

padan muka :D :p
 

[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,441
Reaction score
109
Points
83
budak...tgh jadi remaja...
banyak perubahan hormon....
media mempengaruhi mcm2 citer pasal org shopping/makan sedap2/jalan2 tempat best....
jadi budak xde parent ni...mmg senang hanyut...
sedih bile bace kes mcm nie...budak mane la boleh pikir sangat...
kes mcm ni bukan sikit...banyak dah terjadi...

mcm baru2 ni...kalau x silap mikel ang ade buat statement...
sanggup buat ape saje utk dapatkan iphone 12...
jadi pelacur ke jual maruah ke...(walaupon joke) tapi maybe bdk2 tgk dan ambil serius...

ade orang offer baek sikit(kasi tefon ke/ beli baju ke / kasut ke) asal sanggup ape saje...bdk pon terpengaruh...
jangan la pengaruh org untuk buat bende2 tak elok...
sayangi generasi muda.....
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,993
Reaction score
1,929
Points
206
charge rogol sbb underage je
suka sama suka ni
 

akudotcom

Super Active Member
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
9,062
Reaction score
1,718
Points
151
Nak pancut punya pasal
Tak pasal2 kene caj yg mahal
501 aje lah
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
20,887
Reaction score
2,114
Points
201
adoi lelaki tu pun....kan dah kena charge bawah umur...kalau dah sting yahoooo sgt...pi la rumah urut mana mana....lepaskan nafsu tu kalau tak boleh control sgt...bodwduh
 

PedangSetiawan

Super Active Member
Joined
May 14, 2010
Messages
8,679
Reaction score
82
Points
70
"mangsa yang tidak berpuas hati dengan kejadian itu membuat laporan polis di Balai Polis Bahau pada jam 6.55 petang semalam."

lain macam je tidak berpuas hati, mesti janji macam2, dah dapat tidak dikotakan janji.
 

faeyzul

Active Member
Joined
Feb 2, 2010
Messages
2,131
Reaction score
116
Points
43
kalo da ajak masuk hotel tu agak² mmg ajak sembang minum² je ke? adoi...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register