BTC USD 19,207.3 Gold USD 1,665.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pelajar tahfiz kena liwat ketika suai kenal

jimie lee

Permanently Banned - Multiple ID
gem
Messages
5,244
Joined
Jul 1, 2011
Messages
5,244
Reaction score
839
Points
111
Seorang pelajar tahfiz berusia 9 tahun terlantar di hospital sejak empat hari lalu, dipercayai diliwat, dipaksa melakukan seks oral dan didera oleh tiga pelajar senior berusia 12 tahun sebuah sekolah agama tahfiz swasta di Kupang Baling di sini, ketika mengikuti minggu suai kenal selama 40 hari, bermula Jun lalu.

Bapa pelajar terbabit yang enggan dikenali berkata, anaknya yang hanya dibenarkan ditemui selepas minggu suai kenal yang dikenali sebagai tempoh berpantang itu tamat 30 Julai lalu mengadu dia diliwat setiap malam dan akan dibelasah jika menangis oleh pelajar senior itu.
Selain anaknya, beliau mendakwa dua lagi pasangan kembar berusia lapan tahun turut di dera teruk hingga trauma tetapi mereka tidak mengadu diliwat. Sepanjang tempoh suai kenal itu, semua pelajar dilarang menghubungi keluarga atau waris mereka.
Beliau berkata, anaknya hanya merasai suasana selesa sebagai seorang pelajar selama seminggu sebelum kejadian itu.

Beliau berkata, niatnya menghantar anaknya ke sekolah agama terbabit untuk menjadi pelajar cerdik al-Quran hancur apabila anaknya diperlakukan seperti haiwan dan lebih malang mendapat pembelaan sewajarnya daripada pihak sekolah.

“Saya sedih dengan kejadian yang menimpa anak kerana tindakan murid yang hanya berusia 12 tahun mendera kanak-kanak 9 tahun dengan pelbagai cara, langsung tidak masuk akal.

“Pada mulanya kami sekeluarga memang tidak menyangka anak saya dipukul kerana pihak sekolah memberitahu ia adalah kesan alahan.
“Bagaimanapun, hati saya tersentak apabila doktor memberitahu, anak saya kena dera dan diliwat.

“Sebaik dimaklumkan mengenai kejadian itu saya membuat laporan polis pada 30 Julai lalu iaitu pada petang hari saya dibenarkan berjumpa anak saya.

“Anak saya juga mengadu tidak tahan dengan sikap guru di sekolah berkenaan yang tidak menyiasat sesuatu kejadian menyebabkan dia sering mengalah kepada pelajar senior berkenaan,” katanya di sini, semalam.

Sementara itu, jurucakap polis ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan mengenai kejadian itu pada 30 Julai lalu dan siasatan sedang dijalankan.-Bernama.
 
Sponsored Post

theBLOGGERboy

Super Active Member
Messages
7,437
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
ambik kau, confirm2 lepas ni masuk juvana... pilihlah nak jadi apa kat sana, taiko? balaci? jambu?
 

zezebel

Fun Poster
Messages
436
Joined
May 7, 2011
Messages
436
Reaction score
5
Points
15
Biar betul? :eek:
budak-budak sekranag dah ramai yang jadi kakai buli ni.
 

CoqBadaq

Active Member
Messages
1,865
Joined
Mar 31, 2008
Messages
1,865
Reaction score
15
Points
25
ni semua...angkara...ketua parti poloitik lah nih...berdoalk dalih..whahahaa
mana la budak budak tak ikut
 

jomie

Super Active Member
gem
Messages
6,845
Paid Membership
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
614
Points
111
ni semua...angkara...ketua parti poloitik lah nih...berdoalk dalih..whahahaa
mana la budak budak tak ikut

lari tajuk..mod sila amik tindakan...

politik utk politik section la bro ye...tq
m009.gif
 

schumi

Active Member
Messages
1,498
Joined
Aug 4, 2010
Messages
1,498
Reaction score
4
Points
25
Awards
1
umur baru 12 thn tu.....
 

none

Super Active Member
Messages
8,287
Joined
Nov 14, 2007
Messages
8,287
Reaction score
356
Points
91
Kecuaian guru pusat tahfiz ini...
Kerana kecuaian mereka.. mencemarkan Islam sendiri...
 
Sponsored Post

Top
Log in Register