BTC USD 23,096.5 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pelajar Cambridge Berbogel

NEMO

CG Super Hardcore Club
gemgemgem
Messages
109,191
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,191
Reaction score
1,043
Points
1,101
Seorang pelajar di Universiti Cambridge, Britain mencetuskan kontroversi selepas menjadi individu pertama beraksi separuh bogel dalam majalah pelajar, lapor sebuah akhbar semalam.
Sambil memegang sebatang rokok, pelajar berambut tersebut hanya memakai seluar dalam dan stokin sambil beraksi separuh bogel di beberapa jambatan.
Wanita berkenaan dipercayai pelajar tahun ketiga Kolej Homerton dan aksinya itu disiarkan dalam majalah Vivid yang mempunyai pengedaran lebih 5,000 naskah.
Walaupun editor mendakwa majalah itu mengfokuskan pada isu politik dan semasa tetapi ia mula terkenal di kalangan pelajar dengan penyiaran beberapa gambar gadis seksi.
Bagaimanapun, gambar terbaru itu mencetuskan kontroversi dan kritikan hebat kerana buat pertama kalinya ia menyiarkan imej wanita beraksi separuh bogel.
Para pegawai kanan universiti berprestij itu dilaporkan sedang menimbangka mengambil tindakan untuk menghentikan sebarang aktiviti yang boleh memalukan pusat pengajian tersebut. - Agensisape ada pic...pm aku...:">
 
Sponsored Post

Sponsored Post

Top
Log in Register