BTC USD 39,691.5 Gold USD 1,863.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pelajar AS tahan tebusan di kelas tembak diri sendiri

BasicCX

Super Active Member
Joined
Sep 8, 2008
Messages
6,223
Reaction score
172
Points
73
Pelajar AS tahan tebusan di kelas tembak diri sendiri


2010/11/30
MARINETTE, Wisconsin: Seorang pelajar sekolah menengah mengeluarkan pistol dan menembak sebuah projektor di akhir waktu sekolah dan menjadikan 23 rakan sekelas dan seorang guru sebagai tebusan selama liam jam sebelum menembak diri sendiri apabila polis menyerbu masuk.

Zach Campbell, seorang daripada lima mangsa tebusan yang dibebaskan selepas meyakinkan pelajar terbabit mereka perlu ke tandas, berkata mereka cuba sedaya upaya menenangkan pelajar Marinette High School berusia 15 tahun itu dengan berbual berjam-jam mengenai memburu dan memancing.

“Kami hanya mahu disukai beliau. Beliau kelihatan murung tetapi tidak berapa kelihatan seperti mahu mencederakan sesiapa," katanya.

Pegawai polis yang bersedia di luar kelas itu mendengar tiga tembakan sebelum jam 8 malam dan merempuh pintu kelas.

Ketua polis, Chief Jeff Skorik, berkata pelajar terbabit yang berdiri di depan kelas, menambak diri sendiri kita pegawai polis menuju ke arahnya.

Kelopak peluru senjata separuh automatik kaliber .22 dan 9 mm ditemui di tempat kejadian.

Pelajar itu enggan berhubungan dengan pegawai polis semasa drama tebusan itu tetapi membenarkan guru berkenaan bercakap dengan pihak berkuasa menerusi telefon.

Beliau sebelum itu mengarah rakannya meletakkan telefon bimbit di tengah bilik dan memecahkan telefonnya sendiri apabila ia berbunyi. - AP
 
Sponsored Post

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
akhirnye.............ending mengkorbankan diri sendiri.
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register