pelaburan gaharu

CG Sponsors




bugaros_evo

Freshie
Joined
Jan 5, 2009
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Heading: Pelaburan Dalam Tanaman Depu/Gaharu

Ad text:
Menyediakan :

- Peluang pelaburan dalam tanaman depu/gaharu
- Tempoh pelaburan selama 7 tahun
- Selepas 7 tahun para pelabur akan dibayar
RM1000.00 sepokok
- Modal pelaburan minima sebanyak rm50/pokok
(tiada had, pelaburan mengikut kemampuan)
- Surat perjanjian (surat guaman) disediakan
- Lawatan ke tapak projek disediakan
- “Tranfarent Project” bebas dari unsur
penipuan kerana pelabur boleh membuat lawatan
(spotcheck) bila-bila masa

Baka terpilih:
* crasna
* subintergra
- jaminan MoU
- belian balik dgn harga yg tinggi
- mudah dan menguntungkan
- teknologi terkini
- projek tranfarent( tiada unsur penipuan)
- perkhimatan proses inokulan disediakan
- ada jaminan gantirugi sekiranya pokok mati
selps inokulan(pampasan)
- menyahut seruan kerajaan negeri
"Kelantan Koridor Depu"

Suharudin 0129629175
 
Sponsored Post

rahza

Fun Poster
Joined
Mar 7, 2008
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
Heading: Pelaburan Dalam Tanaman Depu/Gaharu

Ad text:
Menyediakan :

- Peluang pelaburan dalam tanaman depu/gaharu
- Tempoh pelaburan selama 7 tahun
- Selepas 7 tahun para pelabur akan dibayar
RM1000.00 sepokok
- Modal pelaburan minima sebanyak rm50/pokok
(tiada had, pelaburan mengikut kemampuan)
- Surat perjanjian (surat guaman) disediakan
- Lawatan ke tapak projek disediakan
- “Tranfarent Project” bebas dari unsur
penipuan kerana pelabur boleh membuat lawatan
(spotcheck) bila-bila masa

Baka terpilih:
* crasna
* subintergra
- jaminan MoU
- belian balik dgn harga yg tinggi
- mudah dan menguntungkan
- teknologi terkini
- projek tranfarent( tiada unsur penipuan)
- perkhimatan proses inokulan disediakan
- ada jaminan gantirugi sekiranya pokok mati
selps inokulan(pampasan)
- menyahut seruan kerajaan negeri
"Kelantan Koridor Depu"

Suharudin 0129629175
7 tahun baru nak dapat hasil?
fuh...lama bebeno to kawan.
sedangkan zaman sekarang ni nak percayakan orang satu bulan pun susah. Apa lagila sampai 7 tahun.
Macam2 benda blh jadi dalam 7 tahun tu. Silap2 segala fail-fail dokumen pun dah lesap masa tu.
 

arafatprofit

Active+ Member
Joined
Sep 21, 2006
Messages
2,903
Reaction score
12
Points
25
hmm..betul tu. Nak kena check ngn upen kelantan ni. Kot2 ada penipuan
 

Joe Kedah

Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 5, 2008
Messages
2,085
Reaction score
39
Points
30
Heading: Pelaburan Dalam Tanaman Depu/Gaharu

Ad text:
Menyediakan :

- Peluang pelaburan dalam tanaman depu/gaharu
- Tempoh pelaburan selama 7 tahun
- Selepas 7 tahun para pelabur akan dibayar
RM1000.00 sepokok

- Modal pelaburan minima sebanyak rm50/pokok
(tiada had, pelaburan mengikut kemampuan)
- Surat perjanjian (surat guaman) disediakan
- Lawatan ke tapak projek disediakan
- “Tranfarent Project” bebas dari unsur
penipuan kerana pelabur boleh membuat lawatan
(spotcheck) bila-bila masa

Baka terpilih:
* crasna
* subintergra
- jaminan MoU
- belian balik dgn harga yg tinggi
- mudah dan menguntungkan
- teknologi terkini
- projek tranfarent( tiada unsur penipuan)
- perkhimatan proses inokulan disediakan
- ada jaminan gantirugi sekiranya pokok mati
selps inokulan(pampasan)
- menyahut seruan kerajaan negeri
"Kelantan Koridor Depu"

Suharudin 0129629175
- Klau invest 1k pokok, dah rm 1juta kena sedia. Mampu ke dari segi kewangan?

- Inokulan, berapa caj, di peringkat nie kebanyakan pelabur akan rasa peritnya.

:-?:-?:-?
 

decalXsia

Super Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
5,492
Reaction score
100
Points
73
cbe upload cket gmbr bukti trnsaksi org2 yg pnah invest.
like surt agreemnt or pape jela..
 

AILA2002

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
hmm...aku nak share sikit pengetahuan aku tentang pokok2 ni...
aku pernah bergaul dgn orang yg pakar bab kutip minyak dan hasil mashul pokok jenis ni di tasik bera pahang...
dari apa yang aku perhatikan..pokok hutan ni memang jenis satu ekar..satu batang...dan kalau ada 2-3 batang saja dalam kawasan 1 ekar...jarang dia keluarkan minyak semaksimumnya...dan ada ciri-ciri penting yang lain kena tgk supaya pokok ni boleh mengeluarkan hasil seperti hutan...

so aku skeptikal sebenarnya bila ada org buat ladang pokok ni...
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
7 tahun baru nak dapat hasil?
fuh...lama bebeno to kawan.
sedangkan zaman sekarang ni nak percayakan orang satu bulan pun susah. Apa lagila sampai 7 tahun.
Macam2 benda blh jadi dalam 7 tahun tu. Silap2 segala fail-fail dokumen pun dah lesap masa tu.
sama mcm Projek Jati Mas jer nie, wak ada simpan sijil jer sampai sekarang, nak tebus jd duit xtau mcm mana,wujud lagi ker projek jati mas tu yer:-?
 

AILA2002

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
hmm..ada apa2 feedback dari tuan tanah...?
 

putriely

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2008
Messages
419
Reaction score
4
Points
15
Murahnya satu pokok yg dh matang lps 7 tahun 1k utk sepokok..bukan at least 20k ke nilai dia yang mmg kualiti bagus???~X(
 
Sponsored Post
Top
Log in Register