Pelaburan Emas Di Ar-Rahnu Dan Sokongan Dari Triplenine World Gallery Sdn Bhd

Recommended Brokers


DavinciCode

Fun Poster
Joined
Apr 5, 2007
Messages
415
Reaction score
0
Points
10
ok gini..x pyh tebus..biarkan saja emas dlm simpanan ar-rahnu..sy suggest utk longterm..cth terbaik 1 tahun..xkan selamanya harga emas akan turun..pasti akan ada turun naik kan..sbb tu sy suggest agrobank..sbb harga dia fix dlm term yg lama cth setahun tidak seperti bank rakyat(sentiasa berubah ubah ikut rate semasa.skrg ni rate dia rm200.40 per gram (999.9)so klu emas tu trn biar jer la..ms utk membeli @ top up emas utk disimpan..byr saja upah simpan..tgk tahun depan beraper %kenaikan dlm setahun..bru renew..
Tahun ni saja Agro 3 kali tukar rate..bkn menaik,menurun adalah.Semuanya bergantung dgn market emas dunia..nampaknyer x memberansangkan sepertimana yg di jangka
 
Sponsored Post

Lantak

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2011
Messages
493
Reaction score
52
Points
20
kalau xsilap pg esk ada pelancaran triplenine ni kat jitra
Klu berdekatan dgn tempat anda luang2kan la masa utk menjenguk:D..insyaallah boleh..yg best triplenine skrg ade gold bar 1gram...jd tukarkanlah ringgit anda kepada emas..sebulan 1gram setahun 12gram...kira saving tu...selamat menabung..:)paid
 

DavinciCode

Fun Poster
Joined
Apr 5, 2007
Messages
415
Reaction score
0
Points
10
Terpulang pada anda..x paksa pun..bak kata datuk salleh majid..Tepuk dada tanya selera..:)cgrock

http://youtu.be/mO0zY1tpmIc
beli dan simpan emas bukan nak di buat masuk ar rahnu. Silap2 tercekik akibart x mampu nak tebus balik..nak harapkan kenaikan emas x kesampaian..maka terlelonglah emas anda di ar rahnu..silap2 saya beli dgn harga yg murah di ar rahnu..hehe.

org beli emas dapat emas..anda beli emas dapat kertas pajak.:))
x perlulah jadikan serambi emas idola.
 

eddie80

Super Active Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
5,583
Reaction score
46
Points
70
ni lama pya gaming nie...
etika emas, serambi emas....
xmana untung pun..
penjual konfirm untung...
xsemestinya time tebus tu kena pd time harga naik...
yg terbaik, ada duit lebih, beli emas n simpan sendiri
je...
 

markotigo

Freshie
Joined
Dec 15, 2018
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Salam,nak tanya,company jual harga berapa segram?skg argo bank dah xbagi 70% cuma 65% shj,untuk mendapatkan 70% wajib buka buku akaun dgn argo bank...saya baru pegi baharu surat tadi Videoder Tubemate Snaptube
Ada kemungkinankah program ini akan menjadi SCAM. Walaupun konsepnya bersandarkan emas, teknik memanipulasikan emas boleh menjerat diri. Pengalaman mengajar....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register