Pelabur RM350 1 orang Di Cari..Untung RM100-RM150 Dalam 3 Hari..Projek Piping Rumah

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

Rio76

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Oct 26, 2011
Messages
410
Reaction score
1
Points
0
Location
http://tmeasy.blogspot.com
Salam,

Sebelum raya saya dapat 1 job kecik buat piping kat rumah jiran @ kawan kat area Saujana Puchong. Total job x lah besar, claim cuma sekitar RM900-RM1000 aja.

Kerja2 sepatutnya dah start esok Ahad, dibuat sendiri oleh saya & juga 1 pakcik pakar piping yang saya upah. Jangkamasa siap dalam masa 2 hari, iaitu Isnin ni dah siap dan leh dapat payment.

Owner sepatutnya bagi saya dowmpayment projek 30-50% dari total claim untuk beli barang, tapi disebabkan cash dia tersangkut, jadi dia bayar sepenuhnya bila dah siap Isnin ini. Owner dah tunjukkan pada saya cash float 1 hari kat bank dia, dan cash dia akan clear Isnin nanti. Sebab tu saya yakin dan x kesah untuk buat job tanpa DP.

Walaumacamana pun, saya juga x cukup kewangan dan memerlukan RM350 untuk beli barang2 berkaitan job untuk dimulakan besok. Dah juga cuba kawan kat luar, tapi belum dapat berita baik.

Jadi saya nak offer, kalau ada sapa2 geng CG yang berminat nak invest RM350, invest hari ini, saya akan bagi syer profit dan jangkaan pulangan kepada investor saya sekitar RM100-RM150 dan akan dibayar Isnin ini juga.

Jika berminat, sila PM saya.

1 orang saja.
 
Sponsored Post

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,869
Reaction score
184
Points
0
hurm..sorang jer insyallah ada yg berminat tu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register