Pelabur di perlukan untuk projek homestay budget dan kereta sewa budget di kota kinab

CG Sponsors




alyco35

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2014
Messages
318
Reaction score
0
Points
10
cuma memerlukan pelabur yang berminat..bagi sesiapa yang tidak berminat tolong jangan masuk dlm blog ini..kerana ini real bisnes bukan scamers money game mlm atau produk kecantikan....tapi ini adalah investment untuk homestay
 
Sponsored Post

alyco35

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2014
Messages
318
Reaction score
0
Points
10
peluang untuk perkembangan bisnes sangat sangat luas...perolehan customer juga mudah menerusi sistem online yang ada sekarang...salah satu menerusi fb ads
 

alyco35

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2014
Messages
318
Reaction score
0
Points
10
Komen negatif tu di agoda...cer citer
Komen negatif...homestay jalan je sekarang ni..full house.....haters always being haters and who cares...yg penting customer.saya sekarang ni saya cares...full house BRO.
 

alyco35

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2014
Messages
318
Reaction score
0
Points
10
UP untuk yg berminat je...yang tak berminat sila main jauh.jauh...
 

g-man

Active+ Member
Joined
Jan 16, 2011
Messages
4,473
Reaction score
559
Points
81
kamu tengok sendiri facebook Hajili Jukerin di situ kamu boleh tengok sendiri fn tentang homestay tu...kalau homestya tu tak wujud macamna saya selama ni tempatkan customer xustomer yg telah beribu tu menginap kat homestay tu....kan saya dah cakap sekarang ni management di uruskan under delta energies enterprise..tu pun satu syarikat juga cuma under enterprise...awak ni babal ke apa...camna kita nak daftar kan enterprise under ssm...so memanglah company belum. erdaftar kat ssm tapi kewujudan company enterprise sebagai pengurus dah wujud ok...cuma sekarang ni dalam proses untuk mewujudkan company under sdn bhd so ble lah di daftar kan under ssm selepas ni..so sekarang ni company berjalan under pengurusan delta energies enterprise dalam bidang pengurusan hartanah dan penyewaan
Kalau tgk kata2 tuan..lari irg nk JV dlm bisness ni...bahasa babal?...ape punya bahasa la?...memang masalah kalau JV dgn individu mcm ni,dilabel nye mcm2...huhu
 

alyco35

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2014
Messages
318
Reaction score
0
Points
10
Kalau tgk kata2 tuan..lari irg nk JV dlm bisness ni...bahasa babal?...ape punya bahasa la?...memang masalah kalau JV dgn individu mcm ni,dilabel nye mcm2...huhu
Kita tak paksa org join..cuma kita bagi peluang je buat kerjasama,sorrylah..mungkin kita ni manusia biasa,bila tohmahan itu ini diberikan sedangkan tohmahan itu tidak sama dengan niat sebenar kita so biasalah..kita pun pandai stress..tapi bukan stress teruklah tapi stress sikit sikit je...bagi yg negatif thinking dan sensitif tak bertempat sila meninggal...hanya yg berhati kering saja sesuwai untuk join venture dengan kami.topik saya disini bukan sebagai tempat mengadu kasih..meluah rasa tapi saya cuma mahu mencari join venture yg benar benar berhati kering bukan dalam hati ada taman...ok
 

alyco35

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2014
Messages
318
Reaction score
0
Points
10
Up...up...viral lagi...viral okey...sampai dapat org yg betul ikhlas melabur dlm real bisnes..bukan melebur dalam bisnes money game.
 

alyco35

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2014
Messages
318
Reaction score
0
Points
10
up,,bump,,up ,,bump sesiapa berminat ble call 01131550723,misi mencari pelabur masih berjalan ya...tak jauh pun..ni buka peluang bagi mereka yang ingin melabur di luar negara lah..ala..ala
 
Sponsored Post
Top
Log in Register