BTC USD 62,447.6 Gold USD 1,804.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pekerja Wimax yang tak mau setel lantak la

penangboy

Banned
Joined
May 19, 2008
Messages
663
Reaction score
0
Points
10
aku sakit hati ngan wimax

bulan first pakai bayar RM100

lepas tue aku tak pakai nak pulangkan tak dak masa

bukan wimax nak potong line aku biar sampai lebih RM1000 bil

lantak la aku nak cancel nak pulang balik tak nak

Ofix wimax kat KL kata aku bagi ja wiggy setel

yang kat penang suruh setel apa hal bukan aku guna pun

***** la sakit hati kalau ofis KL phone aku aku bagitau

wimax penang ****:eek::eek:~X(
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
pulang modem dan bayar RM299..
kontrak akan tros terbatal..
 

duit_takdekuasa

Active Member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
1,851
Reaction score
4
Points
25
selagi kontrak ada, takleh terminate sesuka hati.
aku pun pengguna wimax. nak potong gak, dah gi pejabat PJ. tapi dia suh bayar penalti kalau nak terminate sebelum tarikh kontrak.
aku pakai kontrak 2 tahun.
 

achok

Legendary Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
14,749
Reaction score
304
Points
141
selagi kontrak ada, takleh terminate sesuka hati.
aku pun pengguna wimax. nak potong gak, dah gi pejabat PJ. tapi dia suh bayar penalti kalau nak terminate sebelum tarikh kontrak.
aku pakai kontrak 2 tahun.

TT, fahamkan yg ini.... :D
 

zulqarnain

Active+ Member
Joined
Jul 8, 2010
Messages
3,677
Reaction score
290
Points
41
then kalau kita cakap, "problemnya line P1 kt tempat saya x stabil. apa ni?"
p1: "masalahnya, encik dah sign contract!"
kita plak: "saya tahu la. masalahnya saya boleh bayar kalau saya guna khidmat P1 sepenuhnya"
p1: " masalahnya encik, contract..!!" (xabis ckp aku dah potong)
kita: " KO TAHU TAK, KONTRAK PUN KENA PAKAI AKAL LA. BUKANNYA XNAK BAYAR SESUAK HATI. DAH LINE XDE KAN. BINATANG PUN KADANG2 TAHU KESIAN. NI DAH LEBIH DARI BINATANG NI":mad::mad::mad::mad::mad:
p1: "er... encik.. encik.... sy ni dari bhgian berkaitan kredit je." :-SS:-SS:-SS
kita: "KO PUN SAMA BENG.ONG JE" :(scam :mad:
p1: "maaf.. maaf..." :-SS (terus letak)


Ni kes aku nak terminate sebab line xstabil. diorg kata lepas terminate kena bayar gak bulan2 smpai cukup 2 tahun.
 
Last edited:

JOY

Fun Poster
Joined
Mar 23, 2007
Messages
545
Reaction score
3
Points
15
kalau dah cukup 2tahun, mordem kena pulangkan jugak ke?
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
selagi kontrak ada, takleh terminate sesuka hati.
aku pun pengguna wimax. nak potong gak, dah gi pejabat PJ. tapi dia suh bayar penalti kalau nak terminate sebelum tarikh kontrak.
aku pakai kontrak 2 tahun.

aku pengguna Wimax..
bole je cancel sebelum kontrak abis asalkan bayar RM299 dan pulangkan modem..klu x pulang, kene bayar RM999..
 

pawaih

Active Member
Joined
Mar 6, 2010
Messages
2,025
Reaction score
6
Points
30
lain kali baca la kntrak dulu TT.. kan bleh test seminggu, kalo x puas ati leh antar balik tanpa charge.. dah lebih tu mmg la bil naik, same la ngan stimix ke broadband ke, pakai xpakai kena bayar gak..
 

bintara80

Active Member
Joined
Aug 11, 2010
Messages
2,462
Reaction score
22
Points
35
btul gak... bila bagi kontrak baca, sbb kontrak ni pun ada jenis tekan darahhhh
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register