Pekerja di-perlukan = bamboo lallang bistro (banting)

CG Sponsors




BOROI79

Freshie
Joined
Oct 9, 2008
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
Salam,...jawatan kosong (urgent)

nama :bamboo lallang bistro
lokasi :jenjarum,banting
--------------------------------
jawatan diperlukan :-

1-tukang masak
2-pembantu tukang masak
3-pembancuh air
4-pelayan
5-juruwang

**kemudahan tempat tinggal disediakan**

kepada sesiapa yg berminat atau ada kenalan yg ingin mencari kerja boleh-lah hubungi tuan punya kedai makan :019-6280028...[SIZE="2"][/SIZE]

* JUGA GERAI NIAGA UTK DISEWA * DARI RM200 - RM800 *
 
Last edited:
Sponsored Post

BOROI79

Freshie
Joined
Oct 9, 2008
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
salam,sory la bro..aku tak brani nak cakap pasal aku nih cuma tlg kawan aku jer..kalau nak tau pasal gaji bgs ko call tokey...nombor fon aku dh taruk kat iklan tu..

*aku cuma bole bg anggaran ajela..pelayan dlm rm700..utk tkg masak dan sewaktu dgn-nya lebih lagi la kot..tgk pd pgalaman..

*psl nak part time tu pon kena crita dgn tokey gak...try la..
 

BOROI79

Freshie
Joined
Oct 9, 2008
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
Part time

kepada sesiapa yg nk buat part time pon boleh tp hanya utk pembancuH air dan pelayan shj...

anggaran upah/gaji:-

1-pembancuh air :rm25 sehari/utk permulaa
2-pelayan :rm3.00 sejam/utk permulaan

*gaji tu aku bg anggaran dulu..korang bincang dgn tokey la..
*gaji npk ciput tapi itu utk permulaan shj..kalau rasa sesuai mtk keja tetap terus..

**makan minum dan tempat tinggal ditanggung beres...terbuka kepada lelaki dan pompuan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register